Προς το περιεχόμενο

K700i - FANZONE - ALL FREE

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα παρακαλούσα να μην βρίζετε μέσα στο topic .

Έχουν βγεί αρκετά καινούργια παιχνίδια για το Κ700ι , επειδή όμως βρίσκονται σε διάσπαρτες ιστοσελίδες , εντός ολίγων ημερών θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω όσο πιο πολλά sites γίνεται με καινούργια παιχνίδια για Κ700ι

Ευχαριστώ

Δημοσ.
giorgio_g nomizw pws mono ayta pou aneferes a3izoun...

ta alla einai erasitexnika

prosekses to megethos tous????

kanena den kseperna ta 100kb!!!!!

osa ixa di mexri tora itan poli magalitera.

mporis na ta stilis ke me mms!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

kali fasi!!!! :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα πως θα μπορούσατε να μου πείτε πως μπορώ να ανεβάσω στο κινητό μου παιχνίδια και να τα παίξω? Εχω το καλώδιο Handmanager και δεν μου δείχνει το φάκελο παιχνίδια. Πήγα σε μια φίλη μου και το στείλαμε μέσω φορητού απο υπέρυθρες και το έβαλε στο φάκελο "άλλα" και δεν το εκτελούσε ήταν με κατάληξη .jar εχω κατεβάσει στο pc μου πολλά παιχνίδια πως μπορώ να κάνω για να παίξουν στο κινητό μου. Βοηθήστε με;)!

Σας Ευχαριστώ!

Δημοσ.

se kataliksi .jar prepi na ine alla gia na sta apothikeui sta "alla" simeni pos kapio problima exoun ta games ke den ta anagnorizi to kinito.

ta blepi san arxia ke ta apothikeui sta "alla".

ta games ta exis dokimasi se allo kin.????

Δημοσ.

Ρε παιδιά βρήκα κάτι καλά ringtones(mp3 format),περνάνε κανονικά στο κινητό αλλά δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ως ήχους κλήσης.Έχουν μέγεθος 70k,τι μπορεί να συμβαίνει?Υπάρχει περίπτωση να είναι "κλειδωμένα"?

Δημοσ.
Ρε παιδιά βρήκα κάτι καλά ringtones(mp3 format),περνάνε κανονικά στο κινητό αλλά δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ως ήχους κλήσης.Έχουν μέγεθος 70k,τι μπορεί να συμβαίνει?Υπάρχει περίπτωση να είναι "κλειδωμένα"?

profanos ine vodafon live to menu sou!!!!!

an nai tote edo ine i lisi!!!!

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=108015

;-) ;-) ;-)

Δημοσ.
profanos ine vodafon live to menu sou!!!!!

Ναι όντως αυτό ήταν το πρόβλημα..χρησιμοποίησα το προγραμματάκι και όλα είναι οκ.Thanks φίλε,τώρα μπορώ να ακούω το imperial march σε κάθε κλήση!

Δημοσ.

παιδειά σας ευχαριστώ ναι έπρεπε να κατεβάσω στο προγραμματάκι φλόατ και να τα βάλω με κατάληξη jar.

καλα να περνάτε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...