Προς το περιεχόμενο

Δίνοντας πρόσβαση στο registry σε users

tzoykas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβληματάκι εμφανίζεται στο Thunderbird αλλά προφανώς έχει να κάνει με τα permissions του χρήστη. Συγκεκριμένα:

Αφού έγινε εγκατάσταση σε Greek XP Professional SP2 του Thunderbird, προσπάθησα να το τρέξω σαν απλός χρήστης. Κάθε φορά που ανίγει με ρωτάει αν θέλω να το κάνω default. Παρά το γεγονός ότι το τσεκάρω, κάθε φορά που θα το ανοίξω, με ξαναρωτάει. Προφανώς το setting δε γράφεται στο registry. Και η ερώτηση είναι:

Πως μπορώ να φτιάξω ένα χρήστη που θα έχει δικαίωμα εγγραφής στο registry χωρίς όρους; (Power user δε κάνει τίποτα). Ή ποιο permission ή privilege είναι αυτό που κάνει τη δουλειά; Με μπόλικο ψάξιμο ξέρω ότι θα βρω κάτι αλλά επειδή τα windows είναι ελληνικά, είναι μεγάλη ταλαιπωρία η μετάφραση για να καταλάβω τι λεει, που (Pagefile=Αρχείο σελίδας ......). Και επειδή ψάχνω 2 μέρες τώρα (δοκίμασα διάφορα που λογικά θα πρεπε να δουλεύουν) έχω κουραστεί ομολογώ :evil:

Αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο θα το εκτιμούσα πολύ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

χονια πολλα start>run γραφεις ολο το path που τον εγκατεστησες και στο τελος βαζεις -u, αυτο θυμαμαι αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος δοκιμασε το

Δημοσ.

RUN> REGEDT32

Επελεξε το σημειο του registry που σε ενδιαφερει και μετα επελεξε απο το menu security>rights.

Ετσι δινεις δικαιωματα σε χρηστες σε κομματια του registry σαν να ειναι folders στο σκληρο δισκο σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...