james224 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Α και κάτι άλλο...αν η πολιτεία ήταν σωστή θα έπρεπε να βάλει λουκέτο στις μεσημεριανές εκπομπές που αναφέρθηκαν παραπάνω και όχι σε sites τύπου Κώτσου. Αλλά δεν συμφέρει να πειράξεις το σύγχρονο...όπιο του λαού!Ξύπνάτε γιατί χανόμαστεεεεεεεεεε :roll:
manosone Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Αν ο ενας που ειναι ξυπνιος δεν ξυπνησει τον αλλο,θα χαθουμε.Γι'αυτο ειπα οτι δεν πρεπει να κοιταει ο καθενας(ο εκαστοτε καθενας)την παρτυ του.Isis το ιδιο ειπα πριν για STAR.Και σοβαρα τωρα,αν ο αλλος την βρισκει να βγαινει γυμνος,δεν νομιζω οτι του πεφτει κανενος λογος..!ΚΑΤΩ ΤΟ ΟΠΙΟ((της τηλεορασης )
stone Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Τελικά ο κόσμος προβληματίζεται,ψάχνεται και αγανακτεί με το κλείσιμο του Κότσου. Καλά του κάνανε του ρουφιάνου.
manosone Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Ρε stone..το θεμα δεν ειναι μονο αυτο... !!!!!
retzosd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Παιδιά μπορεί το site του Κώτσου να ήταν σχετικά "αθώο" και προσωπικά το επισκεπτόμουν αλλά θά την πληρώσει ακριβά για παραδειγματισμό. Βλέπετε τι έχει ήδη γραφεί για ανήλικα, κέρδη από πιστωτικές κάρτες, κ.λ.π,. Εφόσον η υπόθεση πάει δικαστήριο και οι ΕΙΔΙΚΟΙ της Ε.Α. τον έχουν τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί, φορτώνοντας του ότι παρανομία μπορούν, πως και πότε θα ξεμπλέξει το παλληκάρι (χρόνος και χρήμα)? Το αστείο είναι ότι πριν κάποιες μέρες έλεγα σε ένα φίλο πως και δεν το έχουν κλείσει ακόμα μετά την φασαρία με τα κανάλια. Φαίνεται είχα βιαστεί.
kerverros Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 http://kotsos.sexy-girls.org/kotsos.htm Άλλος Κώτσος είναι αυτός; Ξάδερφος;
bugme Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Αν κάποιος συμφωνεί με την ιδέα' date=' να του κάνουμε δώρο μία ΙΡ κάμερα και μια ADSL για να βλέπουμε τι κάνει όταν "κοιμάται".... ^%#$%%^&$&[/quote'] Εγώ πάντως άμα ήταν να μου δώσεις μια 1mbit ADSL δεν θα είχα κανένα πρόβλημα
dominant Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Lete na epanel8ei? Ti elege telika to Star?
insomniac_new Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 http://kotsos.sexy-girls.org/kotsos.htmΆλλος Κώτσος είναι αυτός; Ξάδερφος; LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Dangelo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 na shmeiwsoume gia thn selida "http://kotsos.sexy-girls.org/kotsos.htm" oti den anoigei tpt.... opote, mallon opoios thn exei "exese" apo ton fobo tou... Epiase o paradeigmatismos ths E.A., mexri pote omws???
agiosall~ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Dangelo, τι εννοεις "δεν ανοιγει τιποτα" εμενα μια χαρα μου φαινονται ολα.
agiosall~ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Ετσι κι αλλιως ειναι πολυ παλιο η τελευταια ενημερωση εγινε το 2001. Τι βλακειες ειναι αυτες ρε παιδια δεν εχω δει τα δελτια αλλα ειδα τη ελεγε η εφημεριδα ελεος μονο νονο της νυχτας και αρχηγο της αλβανικης μαφιας δεν τον βγαλανε τον ανθρωπο. Την πιατωτικη και ολα που τα βρηκαν μου λετε ΕΛΕΟΣ δηλαδη. Αν και με χαλαγε το συγκεκριμενο site οχι ομως να παει και φυλακη ο ανθρωπος απο οτι καταλαβα και λετε ανηλικα "14αρων" δεν υπηρχαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.