Προς το περιεχόμενο

Δεν την γλύτωσε ο Kotsos

Loser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α και κάτι άλλο...αν η πολιτεία ήταν σωστή θα έπρεπε να βάλει λουκέτο στις μεσημεριανές εκπομπές που αναφέρθηκαν παραπάνω και όχι σε sites τύπου Κώτσου. Αλλά δεν συμφέρει να πειράξεις το σύγχρονο...όπιο του λαού!Ξύπνάτε γιατί χανόμαστεεεεεεεεεε :roll:

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν ο ενας που ειναι ξυπνιος δεν ξυπνησει τον αλλο,θα χαθουμε.Γι'αυτο ειπα οτι δεν πρεπει να κοιταει ο καθενας(ο εκαστοτε καθενας)την παρτυ του.Isis το ιδιο ειπα πριν για STAR.Και σοβαρα τωρα,αν ο αλλος την βρισκει να βγαινει γυμνος,δεν νομιζω οτι του πεφτει κανενος λογος..!ΚΑΤΩ ΤΟ ΟΠΙΟ((της τηλεορασης :lol: :lol: :lol: )

Δημοσ.

Τελικά ο κόσμος προβληματίζεται,ψάχνεται και αγανακτεί με το κλείσιμο του Κότσου. Καλά του κάνανε του ρουφιάνου.

Δημοσ.

Παιδιά μπορεί το site του Κώτσου να ήταν σχετικά "αθώο" και προσωπικά το επισκεπτόμουν αλλά θά την πληρώσει ακριβά για παραδειγματισμό. Βλέπετε τι έχει ήδη γραφεί για ανήλικα, κέρδη από πιστωτικές κάρτες, κ.λ.π,.

Εφόσον η υπόθεση πάει δικαστήριο και οι ΕΙΔΙΚΟΙ της Ε.Α. τον έχουν τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί, φορτώνοντας του ότι παρανομία μπορούν, πως και πότε θα ξεμπλέξει το παλληκάρι (χρόνος και χρήμα)?

Το αστείο είναι ότι πριν κάποιες μέρες έλεγα σε ένα φίλο πως και δεν το έχουν κλείσει ακόμα μετά την φασαρία με τα κανάλια.

Φαίνεται είχα βιαστεί.

Δημοσ.
Αν κάποιος συμφωνεί με την ιδέα' date=' να του κάνουμε δώρο μία ΙΡ κάμερα και μια ADSL για να βλέπουμε τι κάνει όταν "κοιμάται"....

^%#$%%^&$&[/quote']

Εγώ πάντως άμα ήταν να μου δώσεις μια 1mbit ADSL δεν θα είχα κανένα πρόβλημα:)

Δημοσ.

na shmeiwsoume gia thn selida "http://kotsos.sexy-girls.org/kotsos.htm" oti den anoigei tpt.... opote, mallon opoios thn exei "exese" apo ton fobo tou...

Epiase o paradeigmatismos ths E.A., mexri pote omws???

Δημοσ.

Ετσι κι αλλιως ειναι πολυ παλιο η τελευταια ενημερωση εγινε το 2001.

Τι βλακειες ειναι αυτες ρε παιδια δεν εχω δει τα δελτια αλλα ειδα τη

ελεγε η εφημεριδα ελεος μονο νονο της νυχτας και αρχηγο της αλβανικης μαφιας

δεν τον βγαλανε τον ανθρωπο. Την πιατωτικη και ολα που τα βρηκαν μου λετε

ΕΛΕΟΣ δηλαδη.

Αν και με χαλαγε το συγκεκριμενο site οχι ομως να παει και φυλακη ο ανθρωπος

απο οτι καταλαβα και λετε ανηλικα "14αρων" δεν υπηρχαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...