kitsos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 oi klassikes vlakeies... twn ellinwn..... p.x parte paradeigma apo ta froutakia... kai ta net cafe.... ola ta pairnei i mpala ama ginei kati... apla kai apla epeidi se oles tis theseis poy pairnei kapoios apofaseis einai kapoioi panaxristoi ews panylithioi.... oi opoioi pote ma pote den exoyn kamia sxesi me to antikeimeno poy toys exoyn anathesei.... klassikoi dhmosioi ypallhloi poy apla perimenoyn na paei 2 na pane spiti toys... an den pane pio nwris... edw tis proalles poy legane gia ton tzogo kai ta froutakia... i tileorasi (alter i star) eixe mia sygklonistiki anakalypsi... apo ena kathigiti panepistimioy pliroforikis... poy elege oti to leitoyrgiko systima windows toy bill gates... periexei akoyste an einai dynaton... to xartopaignio pasientza!!!! tha travaga ta vyzia moy... alla den exw!!!! amfivalw an aytos o anthrwpos eixe dei pote ypologisti stin zoi toy... kai to xeirotero oi 40arides.... 40ares poy ton akoyne kai den exoyn epafi.... kathontai kai ta xaftoyn... ta metadidoyn.. ktl ... kati san ta nokia poy pianoyn ta radar tis troxaias.... kai min pei kaneis oti to exei kanei i to exei dei tha ton kopanisw!!!
Merlin_o_magos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Ένα μόνο έχω να πω κρίμα γιατί κλείσανε την καλύτερη ελληνική ιστοσελίδαΚάτι πρέπει να κάνουμε για να συμπαρασταθούμε στο φίλο μας Κώτσο Nai na mazepsoume koutes me tsigara na tou tis stiloume ekei pou tha paei
predator Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 παιδιά είναι απλό...λένε ότι μαλακια τους κατεβει ώστε να οικονομήσουνε. πως αλλιώς θα ζήσουνε αυτοί οι "δημοσιογράφοι"? πάντως για να λέμε και του στραβού τo δίκιο δε νομίζω ο κότσος να ζητούσε φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας από τις απεικονιζόμενες κοπελιές. ίσως κάποια από αυτές να ήταν όντως ανήλικη. τo site ήταν κορυφαίο αλλα κάποιον πρέπει να κλείσουν και αυτοί μέσα για εκφοβισμό και "παραδειγματισμό" των υπολοιπων...
Merlin_o_magos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Ένα μόνο έχω να πω κρίμα γιατί κλείσανε την καλύτερη ελληνική ιστοσελίδαΚάτι πρέπει να κάνουμε για να συμπαρασταθούμε στο φίλο μας Κώτσο Nai na mazepsoume koutes me tsigara na tou tis stiloume ekei pou tha paei
Highlander Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Ή μπορείτε να πάτε και εσείς εκεί που θα πάει.... Για ηρεμήστε λίγο. Θα σας άρεσε στα βίντεο να είναι οι μανάδες σας, οι αδερφές σας, ή ακόμα και εσείς οι ίδοι. Εμένα καθόλου... Αν κάποιος συμφωνεί με την ιδέα, να του κάνουμε δώρο μία ΙΡ κάμερα και μια ADSL για να βλέπουμε τι κάνει όταν "κοιμάται".... ^%#$%%^&$&
Dangelo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Den leei, nomizw, oti o kotsos htan kai to kalytero paidi tsi... mh leme ma!@#$!ies... Arketes photo itan mh epitreptes apo to nomo klp klp... ALLA!!! Re paidia ebgaze kati trella videos (oxi tsonta)! o anthrwpos!ola ta lefta!! to teleutaio me to palto tou to eixe dei kaneis?? Na tou thn poune gia auta pou prepei kai oxi gia olh thn laspouria pou vrhke na petaxei sth fora Alter kai Star... ELEOS!!! P.S. Ena OLE gia ton Kotso!!!
giorgos_g Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Molis pira xampari ki ego oti eklisan ton kotso...krima
manosone Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Πριλ λιγο εδιχνε το STAR διαφορα για το site...!epicouros συμφωνω με τον τροπο που αντιμετοπιζεις την κατασταση,γιατι και εγω ετσι κανω.predator αν πρεπει να κλεισουν καποιον μεσα για εκφοβισμο ειναι τα καναλια,τους προθυπουργους,τους μπατσους,και τους ιδιοκτητες εφημεριδων.Ο κοσμος "ΨΗΝΕΤΑΙ" και ο καθε ανθρωπος(για ολους οσοι ειναι ετσι το λεω)κοιταει την παρτυ του και το χρημα.Δεν συνεχιζω αλλο γιατι θα ξεφυγω απο το θεμα και δεν θα με παρουν 20 σελιδες να πω αυτα που εχω να πω..
Gantalf_4 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Kala re Highlander dld tzampa ta xronia pou ezises...To idio prama einai auto pou egine me ayta pou les? Ama o allos/allh thn briskei na bgainei gymnos sto web gousto oty kai kapello tou. Mia einai h ousia mages NO MORE KOTSOS!!!
predator Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 en to metaxi giati exoume 2 topics gia to idio 8ema???:roll: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=402467
insomniac_new Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Τι περιμένεις απο το ΑLΤΕRόταν πρίν από λιγα χρόνια το team του Ευαγγελάτου (στο Tempo) έδειχνε το Πακιστάν και μας το σερβίριζε ως Αυγανιστάν-γνώστη ερευνα του Κουλογλου- Κάτι ... κάνάλια βλέπουν και οι δημοσιογράφοι της ελευθεροτυπιας και τα αναδημοσιεύουν
Highlander Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Ας το κλειδώσει κάποιος.... Νομίζω ότι δώσαμε πολύ αξία σε κάτι ενώ δεν έπρεπε !!!
Isis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 ρε παιδια ειδατε σημερα στο super star τι π@π@ριες λεγανε?
james224 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Το ALTER είναι η σύγχρονη έκφραση της δεισιδαιμονίας στην εποχής μας!Κοινώς για αυτούς το internet είναι κάτι το...σατανικό, το άκρως βλαβερό που οι γονείς δεν πρέπει να αφήνουν τα παιδιά τους να...παίζουν με το "τέρας", που δεν περιέχει τίποτε το χρήσιμο κλπ κλπ μπουρμπούτσαλα , των οποίων θύμα έπεσε και ο αγαπητός μας Κώτσος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.