karib Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 πεστα wert . Χωρις δισκο(κι εγω το ιδιο προβλημα) καταντα ενα demo παιχνιδακι.
Prof_Chaos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 ερώτηση έχω κατεβάσει την 9.2 εκδοση full dvd (3.5 gb περιπου) . Στο C εχω τα XP. ΟΤαν βάζω το DVD των suse 9.2 κάνει ayto boot στο install menu toys αλλα δεν φτάνω σε κάποιο menu για να διαλέκσω έγω σε ποιο partition να τα γράψω..και μου δίνει την εντυπώση οτι θα τα περάσει στο c.μπορεί κανεις να δώσει ενα Installation faq και γενικότερα τι πρέπει να ξέρεις πριν την εγκατάσταση..
karib Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Τι γινεται ρε παιδια, ολοι με προβληματα ειμαστε?
apoikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Για όλες τις ερωτήσεις (πλην των τόνων): SUSE 9.2 User Guide SUSE 9.2 Administration Guide
Founes Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 re paides egw to vazw... bootarei kai den vgenei se grafiko perivalon... pataw root, meta startx alla exei ena fatal error ... ti ginete?
silentpower Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 to suse to pc magazine einai live cd i dvd?an exei kaneis tpt specifications na doume ti perilamvanei as postarei link.ginetai na tou kano egkatastasi opos to knoppel live cd,gia na krataei rythmiseis ktl?
sotris99 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 re paides egw to vazw... bootarei kai den vgenei se grafiko perivalon...pataw root' date=' meta startx alla exei ena fatal error ... ti ginete?[/quote'] Μερικές φορές μου το κάνει και μένα.
Founes Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 έχουμε κάποια λύση για αυτό? εμένα μου το κάνει συνεχώς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.