gokal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 WERT to netmod to exeis se USB? giati emena den to exei dei pou to exw se serial! kai sundesh apo pou eftia3es?
sotris99 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 To πρόβλημα με τους δίσκους το έχω και εγώ... Στο Yast φαίνονται οι δίσκοι σαν συσκευές αλλά δεν μπορώ να τα partitions Στο ιντερνέτ από αυτό τον υπολογιστή δεν κατάφερα να μπώ με το ενσωματωμένο μόντεμ σε pci κάρτα (tornado), αλλά μέσω άλλου υπολογιστή με internet connection sharing (winows xp pro el) μπήκα. Τα wallpapers τα έσωσα μέσω δικτύου σε άλλον υπολογιστή. Κανένας που να έλυσε το πρόβλημα με τους τόνους? Εγώ κατεβάζω την κανονική έκδοση (το κακό είναι ότι ο υπολογιστής που θα εγκατασταθούν δεν έχει dvd - rom.
apoikos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Για τα modem και το netmod ρίξτε μια ματιά εδώ. sotris99, δε μου απάντησες σε ποιό περιβάλλον παρατηρείς το πρόβλημα με τους τόνους. Υπάρχουν διάφορα που μπορεί να πηγαίνουν στραβά.
sotris99 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 αυτό εννοώ.... ευχαριστώ! Κλίκ στο image για full screen για ανάλυση 1024*768 Για τα modem και το netmod ρίξτε μια ματιά εδώ. sotris99' date='[/b'] δε μου απάντησες σε ποιό περιβάλλον παρατηρείς το πρόβλημα με τους τόνους. Υπάρχουν διάφορα που μπορεί να πηγαίνουν στραβά. Σε αυτό το περιβάλλον που με βγάζει όταν τελειώσει το boot (gnome). Άνοιξα το konqueror για να γράψω ένα ποστ στο insomnia και διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να τονίσω τα ελληνικά.
Highlander Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Εγώ κατεβάζω την κανονική έκδοση (το κακό είναι ότι ο υπολογιστής που θα εγκατασταθούν δεν έχει dvd - rom. Πείτε ένα καλό κόλπο μπας και κάνουμε κάτι... Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Βέβαια το φορητούλι μου έχει μόνο 32ΜΒ RAM. Λέει ή όχι να του περάσω το Suse ? Το θέλω για να σερφάρω, τίποτα ιδαίτερο δλδ. Αλλιώς τι μου προτείνετε ;
sotris99 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Πείτε ένα καλό κόλπο μπας και κάνουμε κάτι...Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Βέβαια το φορητούλι μου έχει μόνο 32ΜΒ RAM. Λέει ή όχι να του περάσω το Suse ? Το θέλω για να σερφάρω' date=' τίποτα ιδαίτερο δλδ. Αλλιώς τι μου προτείνετε ;[/quote'] Αν θές μπορώ να σου δώσω την 9.1 που νομίζω ότι θα σου τρέχει και είναι σε 5 cd. H να βρούμε καμιά που να έχει το ωραίο περιβάλλον της suse και είναι minimal (τώρα βάζω να κατέβει η 64άρα (mb) έκδοση να δώ τι παίζει).
Highlander Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 sotris99, Ευχαριστώ αλλά έχω ήδη την 9.1. σε CD. Έλεγα να βάλω την 9.2 που είναι πιό πρόσφατη. Θα μου πεις όλα δικά μου τα θέλω, αλλά τέλος πάντων. Το γαμώτο είναι ότι έβαλα να κάνω εγκατάσταση την mini και δεν παίζει στο φορητό. Στο σταθερό πάω να την κάνω Install και μου ζητάει Server Directory από το http. Στο ftp δεν παίζει... Ποιός ξέρει τι θέλει ;;; Επίσης τι απαιτήσεις έχει το 9.2 ;;; Με 4GB δίσκο και 32MB Ram παίζει ή όχι ;; Μην κάνω άδικα πειράματα με το φορητό...
sotris99 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Επίσης τι απαιτήσεις έχει το 9.2 ;;; Με 4GB δίσκο και 32MB Ram παίζει ή όχι ;; Μην κάνω άδικα πειράματα με το φορητό... Δώσε μια μέρα καιρό για να σου πώ.
or1onas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 gia na kaneis mount ta partitions pou exeis ta windows 8a prepei o kernel na exei yposthrixh gia ntfs (fantazomai oti ta windows einai se tetoio filesystem) akoma k na ta deis omws, h yposthrixh gia ntfs ap'oso gnwrizw einai se poly arxiko stadio sto linux k mporei na ginoun mount mono san read-only... (kapou akousa oti kati egine teleutaia sxetika me read/write access alla de mporw na to pw me sigouria)
insomniac_new Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 εγώ σήμερα το κατέβασα την iso version 3.2gb θα το δοκιμάσω προς το βραδάκι και θα ποστάρω εντυπώσεις.. πως το κατεβασες βρε εσύ δεν είχεις PSTN συνδεσή? τι έγινε μπήκαμε στο club των DSLάδων?
Highlander Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 gia na kaneis mount ta partitions pou exeis ta windows 8a prepei o kernel na exei yposthrixh gia ntfs (fantazomai oti ta windows einai se tetoio filesystem)akoma k na ta deis omws' date=' h yposthrixh gia ntfs ap'oso gnwrizw einai se poly arxiko stadio sto linux k mporei na ginoun mount mono san read-only... (kapou akousa oti kati egine teleutaia sxetika me read/write access alla de mporw na to pw me sigouria)[/quote'] Σε FAT32 τι γίνεται ; Μπορεί να διαβάσει και να γράψει ; Έχω ένα δίσκο που έχει MP3, θα τον δει ;;;
sotris99 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Η knoppix live cd πάντως τα βλέπει τα παρτίσιονς μια χαρά.
or1onas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 nai, fat32 nomizw pws de 8a exeis problhma
karib Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 or1onas που βλεπω αν εχει ntfs ή fat formatted? (εχω ξεχασει πια τι ειναι ο καθε δισκος) Τελικα σε fat παιζει ok?
wert Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Εχω ένα partition σε fat32 αλλά ούτε αυτό μπορώ να το δώ. Τελικά δηλαδή μένουμε με το CD souse linux στο χέρι; Γιατί απ'ότι μπορώ να καταλάβω χωρίς να δούμε δίσκο δεν κάνουμε τίποτα. Και έστω ότι έχουμε τους drivers από μια συσκευή για να την ενημερώσουμε. Τι κάνουμε; Κάνοντας δεξί κλίκ δεν βλέπω να γίνεται τίποτα. Ούτε είδα πουθενά επιλογή για να ενημερώσουμε drivers σε μια συσκευή. Το ίδιο περιβάλον θα έχουμε και αν κατεβάσουμε και εγκαταστήσουμε το linux όχι σε live cd το κανονικό λέω. Γιατι αν είναι να τραβήξουμε τα ίδια τότε είναι δώρο άδωρο η όλη κατάσταση. Βάζοντας το cd μέσα και παίζοντας μόνο με το cd καταντάει να είναι ένα κοινό παιγνίδι και όχι λειτουργικό αυτό. Κρίμα γιατί είναι ενδιαφέρων και απ'ότι βλέπω άρεσε σε πάρα πολούς. Πιστεύω αν βγάναμε μια άκρη με αυτό το cd θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε σιγά σιγά στην κανονική εγκατάσταση του και με τον καιρό ίσως και στην μονιμοποίησή του. Να σπάσουμε λιγάκι το μονοπώλιο από τα «windows».
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.