sotris99 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Πρόσφατα αγόρασα το pc magazine του ιανουαρίου 2005 και στο dvd του είχε την live εκδοχή της SuSE διανομής του linux. Τέλεια η πρώτη εντύπωση, βρήκε και το windows δίκτυό μου. Μπήκα με την μία στο net να ποστάρω κανά θέμα στο insomnia! :wink: Ενώ πρόσθεσα μια χαρά την ελληνική γλώσσα για να γράφω κανά κείμενο (μια και σιχαίνομαι τα greeklish), διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να τονίσω τα κείμενα. Πώς θα βάλω τόνους στα ελληνικά κείμενα?
Highlander Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Εγώ πάντως που πήγα να το τρέξω από το φορητό μου, μου έβγαλε ότι θέλει τουλάχιστον 256ΜΒ μνήμη για να τρέξει... (Ένα αρχαίο Toshiba PII me 32MB RAM είναι) Κρίμα !!!
sotris99 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Εγώ πάντως που πήγα να το τρέξω από το φορητό μου' date=' μου έβγαλε ότι θέλει τουλάχιστον 256ΜΒ μνήμη για να τρέξει... (Ένα αρχαίο Toshiba PII me 32MB RAM είναι)Κρίμα !!![/quote'] Ναι κρίμα γιατί έχει πολύ καλύτερο περιβάλλον από την 9.1 Αν το δοκιμάσεις πες πάντως.
doomx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Το ότι είναι live έκδοση σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση στον σκληρό από αυτό, έτσι; Κρίμα γιατί θα ήθελα να το δοκιμάσω αλλά βαριέμαι πολύ να κατεβάζω 3,2GB και σχεδόν με τη βεβαιότητα ότι το laptop που περιμένω δεν θα το υποστηρίζει και ιδιαίτερα εύκολα για έναν linnewbie σαν εμένα. Επίσης σε περίπτωση που τελικά δεν βρω την έκδοση, θα ήθελα αν γίνεται να μου στείλει κάποιος από εσάς που έχει τη διανομή το wallpaper που φαίνεται στα screenshots στο link στην αρχική σελίδα του insomnia με θέμα το Suse 9.2. Αν γίνεται κάποιος να τη στείλει να μου πει να του δώσω το μαιλ μου.
Highlander Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Το ότι είναι live έκδοση σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση στον σκληρό από αυτό' date=' έτσι; Κρίμα γιατί θα ήθελα να το δοκιμάσω αλλά βαριέμαι πολύ να κατεβάζω 3,2GB και σχεδόν με τη βεβαιότητα ότι το laptop που περιμένω δεν θα το υποστηρίζει και ιδιαίτερα εύκολα για έναν linnewbie σαν εμένα. Επίσης σε περίπτωση που τελικά δεν βρω την έκδοση, θα ήθελα αν γίνεται να μου στείλει κάποιος από εσάς που έχει τη διανομή το wallpaper που φαίνεται στα screenshots στο link στην αρχική σελίδα του insomnia με θέμα το Suse 9.2. Αν γίνεται κάποιος να τη στείλει να μου πει να του δώσω το μαιλ μου.[/quote'] Δοκίμασα να εγκαταστήσω την Mini έκδοση και μου βγάζει σφάλμα. Θα σας το γράψω εδώ για να μην κάνουμε άλλο topic, (ελπίζω να το επιτρέψει ο sotiris99 !!! Κρίμα και ήθελα να βάλω ένα linuxάκι στο φορητό!! Πιθανόν όμως και αυτό να είναι θέμα μνήμης όμως ε;
gokal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 sorry re paidia... to Suse brisketai sto teuxos Ian 2005 pou den einai to eortastiko me tis psifiakes mhxanes etsi? giati phga twra na to brw alla eida ena teuxos eortastiko me psifiakes
sotris99 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 sorry re paidia... to Suse brisketai sto teuxos Ian 2005 pou den einai to eortastiko me tis psifiakes mhxanes etsi? giati phga twra na to brw alla eida ena teuxos eortastiko me psifiakes Στο pc magazine reloaded. Με το κίτρινο εξώφυλλο. Γράφεις το iso σε ένα cd με το nero bootareis και ω θεοί!!! Επίσης σε περίπτωση που τελικά δεν βρω την έκδοση' date=' θα ήθελα αν γίνεται να μου στείλει κάποιος από εσάς που έχει τη διανομή το wallpaper που φαίνεται στα screenshots στο link στην αρχική σελίδα του insomnia με θέμα το Suse 9.2. Αν γίνεται κάποιος να τη στείλει να μου πει να του δώσω το μαιλ μου.[/quote'] Αν εννοείς αυτό με το ποτάμι θα στο ανεβάσω κάπου αύριο για να το πάρεις.
apoikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Ενώ πρόσθεσα μια χαρά την ελληνική γλώσσα για να γράφω κανά κείμενο (μια και σιχαίνομαι τα greeklish)' date=' διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να τονίσω τα κείμενα. Πώς θα βάλω τόνους στα ελληνικά κείμενα?[/quote'] Σε ποιό browser και ποιό γραφικό περιβάλλον (GNOME ή KDE) δοκίμασες;
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 εγώ σήμερα το κατέβασα την iso version 3.2gb θα το δοκιμάσω προς το βραδάκι και θα ποστάρω εντυπώσεις..
Highlander Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Ξέρει κανείς τις παραμέτρους θέλει για να εγκατασταθεί η mini έκδοση ; Την κατέβασα, την έγραψα σε CD πήγα και φόρτωσα drivers για την κάρτα δικτύου αλλα κάτι θέλει από εκεί και πέρα για να γίνει εγκατάσταση.... :? :? :?
gokal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 na rwthsw kio egw kati... den mou deixnei swsth karta grafikwn me apotelesma na mhn pairnei analush panw apo 1024x768 @60Hz Allazw thn karta se Nvidia GF4 Ti 4200 pou exw alla to test apotunxanei! 3erei kaneis kati? Prepei na balw drivers? An nai tous fwrtwnw apo cd? Epishs, internet mpainw mono mesw diktiou h' mporw na ftia3w sundesh? Rwtaw giati den eida kati sxetiko, oute to netmod pou8ena! thanx
wert Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Είμαι άλλος ένας ευτηχής κάτοχος του live cd από το περιοδικό. Είχα και ένα Ελληνικό που είχε κυκλοφορήσει αλλά τούτο δεν παίζεται. Είναι απλά καταπληκτικό. Δούλευε καλύτερα από τα windows που έχω στο δίσκο. Τα προβλήματα. Δεν κατάφερα να μπω ίντερνετ με τίποτα. Δίκτυο δεν βρήκε και εγώ δεν κατάφερα να κάνω σύνδεση. Είμαι σίγουρος ότι κάτι έχω κάνει λάθος αλλά σαν πρώτη φορά που ήταν δεν ήξερα και τι να πρωτοψάξω και τι να κάνω. Επίσης δεν μπορώ να δώ τα αρχεία μου στους δίσκους. Γιατί αυτό; Από θα ανοίξω τους δίσκους; Όταν ανοίγω το my computer δεν βλέπω καμιά συσκευή μέσα. Εψαξα κάμποση ώρα αλλά μάταια. Η ίδια κατάσταση σε δύο pc που έχω. Βέβαια υπάρχει και το sticky post παραπάνω και πιστεύω να κάνω κάτι. Και ήθελα πολύ να πειραματιστώ επιτυχός στο live cd και μετά να προχωρήσω σε κανονική εγκατάσταση του linux κάποια στιγμή στον υπολογιστή μου.
doomx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δηλάδη, πόσο χειρότερα δουλεύουν τα Windows που έχεις στο δίσκο;!;!; Πρέπει να κάνεις mount τους δίσκους σου για να τους δεί το Linux, αν και κάπου πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται auto-mount.
wert Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Και πως θα γίνουν mount οι δίσκοι; Σαν hardware τους βλέπει αλλά δεν βλέπει τα partition. Μου τα δίνει παρακάτω σαν κάτι άγνωστο. Ετσι τουλάχιστον λέει στις άγνωστες συσκευές. Τα μόντεμ πάλι τα έχει δεί. Ενα 56kb το netmod και ένα isdn pci που έχω πάνω. Εφτιαξα σύνδεση κάνει προσπάθεια να συνδεθεί αλλά τίποτα. Και είναι ότι ποιο σημαντικό να γίνει η σύνδεση για να μην πηγαινοέρχομαι από linux -->windows για να λύσω όποιο πρόβλημα προκείπτει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.