Προς το περιεχόμενο

SkyStar 2 TV + Remote control

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σήμερα έκανα παραγγελία αυτή τη κάρτα και μάλλον μέχρι την Παρασκευή θα την έχω στο σπίτι μου. Ρωτάω από τώρα γιατί όταν θα έρθει η κάρτα θέλω να την λειτουργήσω αμέσως χωρίς καθυστερήσεις.

Λοιπόν θέλω να μάθω πώς μπορώ να ρίξω κλειδιά, δορυφόρους, λογισμικά και emu από τον υπολογιστή κατευθείαν στη κάρτα γιατί από ότι βλέπετε δεν παίρνει κάρτες.

Φιλικά Πέτρος!!!

skystar2.jpg

Υποστηρίζεται από το PROGDVB για την αποκωδικοποίηση encrypted καναλιών.

TechniSat DVB PCI Card

The SkyStar 2 TV / PVR is optimally configured for the reception of data streams via satellite, utilising the DVB broadcast standard. This allows for the use of, among others, high-speed Internet access. The software supplied also enables the reception of digital DVB TV and radio programmes directly into your PC.

TechniSat offers immediately the digital PCI card SkyStar 2 TV / PVR with video recorder solution. Due to the PVR function (personal video recorder) the card enables the record of transmissions in addition to the reception of digital TV and radio programs via satellite. Stopping as well as the delayed recording (timer function) can be used, too.

Beyond the possibility of timer programming from the EPG data is given.

The TechniSat SkyStar 2 TV is equipped with a special viewer software.

Recommended Hardware

TV reception: Intel PIII 700 MHz

(or comparable models)

128 MB RAM

Data reception only: Intel PIII 500 MHz

(or comparable models)

64 MB RAM

Product features

Reception of digital data services via satellite

Data streams of up to 90 Mbps

Reception of digital satellite TV and radio programmes

Recording opportunity with video recorder function (PVR)

Pre-programmed programme list

Video text

Plug & Play enabled

Input frequency range 950 MHz - 2.150 MHz

Symbol rate 2-45 MS/sec., SCPC and MCPC

Operating system WIN 98, SE, ME, 2000, XP

Made in Germany

Tuner input: F-connector

Input impedance: 75 Ohm

Demodulation: QPSK

Viterbi rates: 1/2, 2/3, 3/4, 5/6, 7/8, automatic adjustment

LNC control: 14/18 Volt for polarisation switching

22 kHz and DiSEqC 1.0 for switching frequency range

IF-Bandwidth: 36 MHz

Operating systems: Win 98 SE, Win 2000, Windows XP

System requirements: PC with Pentium II 266 MHz and32MB RAM (or higher)for data applications

PC with Pentium II 350 MHz and 64MB RAM (or higher)for TV applications

PCI or AGP graphics with min. 8 MB RAM and motioncompensation, 3-D support

free PCI slotTechnical data SkyStar 2

Δημοσ.

file mou apo shmera mexri kai thn paraskeyh exeis arketo xrono na psaxeis to forum kai 8a breis OLLES tis apanthseis pou 8eleis.orexh gia diavasma na exeis.kane copy-paste se ena txt osa se endiaferoun na ta exeis etoima ekeinh th stigmh.bale thn karta kai ena programma opws to progdvb meta kai des sthn arxh me ta free to air pws doulevei.ta ypoloipa siga siga 8a ta ma8eis mhn perimeneis na ta kaneis olla se 1 wra,oute na sta dwsoun etoima kai mazemena.divasma se forums kai 8a ta katafereis

Δημοσ.

oute na sta dwsoun etoima kai mazemena

Opoios thelei na boithisei kai kserei ti zitao tha to kanei me euxaristisi. Aplos ithela na ksero kapoio pragmata xoris na katso epi ores kai na diabaso 102 selides. Xoria ki ekei tha iparxoun offtopic opos pantou. Opoios thelei na boithisei as to kanei diaforetika min postarete gia na mou peite pos ta thelo ola sto piato.

Δημοσ.

Πέτρο είναι αδύνατο σε ένα ποστ να γραφούν όλα όσα χρειάζονται για να δουλέψεις σωστά την κάρτα και όλες οι λεπτομέρειες για τη ρύθμιση 5-6 προγραμμάτων, των plugins τους, των graph files κλπ. Ακόμα και αν κάποιος είχε τη διάθεση να το γράψει πάλι θα έπρεπε να το διαβάσεις και πίστεψε με θα ήταν αρκετά μεγάλο. Δυστυχώς οι κάρτες pci δεν είναι ένας απλός δέκτης που του βάζουμε τα καλώδια, κάνουμε μερικές ρυθμίσεις από το μενού και όλα εντάξει. Γι αυτό αν θέλεις πραγματικά να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες της κάρτας αλλά και να μάθεις να τη χρησιμοποιείς και να ξέρεις τι γίνεται εκτός του θέματος των 102 σελίδων που έχει αρκετές πληροφορίες (αλλά και εγώ έχω πει πριν από λίγο καιρό ότι είναι τουρλού - τουρλού όλα μαζί μέσα αλλά εξακολουθεί και μεγαλώνει) δες στο τμήμα για τις κάρτες pci στο sdtv http://www.sdtv.gr/forum_topics.asp?FID=27 για πολλά θέματα και ειδικότερα στο http://www.sdtv.gr/forum_posts.asp?TID=1649&PN=3 όπου θα βρεις και πιο συγκεντρωτικά πληροφορίες για διάφορα προγράμματα. Ακόμα κάνε μια εγγραφή στο http://dvbn.happysat.org/ το οποίο είναι μάλλον το καλύτερο forum για θέματα με κάρτες dvb και δες και το http://dvbn.happysat.org/viewforum.php?f=38&sid=efeb1edf3b0f8c2b4c0083b4cf91426e όπου έχει πληροφορίες για νέους χρήστες. Και προπαντός να μη βιάζεσαι να τα κάνεις όλα μαζι και τέλεια απ' την αρχή. Δεν γίνεται. Εδώ είμαστε εξάλλου για παραπάνω πληροφορίες.

Φιλικά Σωτήρης.

Δημοσ.

OK Σωτήρη θα ψάξω το θέμα στα link που μου έδωσες.

Το ξέρω πως δεν μπορώ να τα μάθω όλα μονομιάς αλλά να μη μου λένε πως τα θέλω όλα στο πιάτο εφόσον δεν έχω καμία ιδέα πάνω στο θέμα............. Τώρα ρωτάω εσάς για να μου πείτε αρχικά τα βασικότερα πράγματα για να ξεκινήσω την κάρτα μου και τα υπόλοιπα θα ήταν ανούσιο να τα πάρω έτοιμα γιατί θέλω να ψάξω και μόνος μου το θέμα.

Κάτι τελευταίο........θα μου δώσουν προγράμματα για να ρίχνω αυτά που θέλω ή θα ψάχνω από εδώ κι από εκεί προγράμματα;

Δημοσ.

Στο cd υπάρχουν οι drivers, ένα βοηθητικό πρόγραμμα που έχει να κάνει πιο πολύ με δορυφορικό Internet και μια μούφα viewer το dvbviewer που είναι μια μα...ία και μισή. Πρέπει να κατεβάσεις τα προγράμματα που είναι πραγματικά καλύτερα. Αλλά τα περισσότερα τα βρίσκεις σε μερικά site μαζεμένα για κατέβασμα. Εδώ πχ, http://scaistar.altervista.org/pafiledb/pafiledb.php ή εδώ http://www.dvbsoft.net/download.php Υπάρχουν κι αλλού, σιγά σιγά θα τα βρεις όλα.

Δημοσ.

sotos65, σε ευχαριστώ και πιστεύω πως με τα link που έδωσες μπορούν να βοηθηθούν πολλά άτομα.

Για να μείνει όπως έχει το TOPIC με τα link που έδωσες και για να μην γίνει κανένα offtopic είναι ώρα για κλείδωμα.

Και πάλι ευχαριστώ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...