Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Colin MC Rae 2005

papg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόβλημα με Colin MC Rae 2005 στην πρώτη οθόνη που βγάζει για εγκατάσταση δεν τσεκάρεται το install.

Όταν το έκανα εγκατάσταση με setup γίνεται η εγκατάσταση αλλά μετά την επανεκκίνηση ζητά το SN του παιχνιδιού το βάζω και πατώντας την επιλογή να ξεκινήσει το παιχνίδι με το φόρτωμα μου βγάζει error .Υπόψη το παιχνίδι είναι

Γνήσιο .Μου κάνει το ίδιο πρόβλημα σε 2 μηχανήματα ένα P4 /3 G με 1G μνήμη και το άλλο P4 /2.6 G με 1G μνήμη.Τι γίνετε έχει συμβεί σε κανέναν.

Δημοσ.

μήπως έχεις κανα firewall ανοιχτό?κανα antivirus?

1η προτεινόμενη λύση

απενεργοποιησε τα πριν την εγκατασταση και τρεξε το παιχνίδι χωρίς αυτα.

2η προτεινόμενη λύση

περνα τους τελευταιους drivers της καρτας γραφικων και βαλε το τελευταίο patch

3η προτεινόμενη λύση

βρες καποιο crack μηπως διορθωθει το προβλημα(-οταν τρεχεις το game διαβάζει απο το cdrom πιθανως (το οποιο μπορει να έχει καποιο σφάλμα-))αρα με το crack θα διαβάζει μονο από τον σκληρο )

αυτά :D

αμα δεν λυθεί ξαναπες μας

Δημοσ.
Ήρθε. ;)

Μία βδομάδα ban στον papg για δημοσίευση link με crack.

:evil:

Μία βδομάδα ban τη δουλειά σου κάνεις. Έλα στη θέση μου να το αγοράζεις 40€

και μετά από μια εβδομάδα ψαξίματος για το τi φταίει και δεν παίζει να ανακαλύπτεις

ότι έχει ασυμβατότητα με nero 6601 και για υποστήριξη τίποτα.Δεν πειράζει ας πρόσεχα

απλά να μην γίνουν και άλλοι θύματα ευχαριστώ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ti ennoeis asymvatothta me nero 6601?

Egw pezw kirille,exw omws ena sovarotato provlhma!Molis paw na bw sto garage na rithmisw to amaksi me petaei ap to paixnidi.Kata ta alla pezei tzami?Exei kaneis to idio provlhma?

Δημοσ.

ok...pires enan eksomioti aftokinitou kai den se afinei na peirakseis to amaksi???

kai theoreis pos DEN exases ta lefta sou???

na ksanarxisoume ti mourmoura peri petsokomenon ekdosewn kai xalia ipostiriksis apo

MEGALES etairies sto xoro tou software i exei paliosei to thema????????

vampire-bloodlines, windows, colin2005 einai ta peristatika tou teleftaiou mina

(nai, ithela o malaks afthentika paixnidia gia dora xristougenon!!!!!!)

tha iremiso omos...afou den prokeitai na ksanagoraso tpt...tha to petakso to mixanima kai tha gino voudistis!!!!

Δημοσ.
Ti ennoeis asymvatothta me nero 6601?

Egw pezw kirille' date='exw omws ena sovarotato provlhma!Molis paw na bw sto garage na rithmisw to amaksi me petaei ap to paixnidi.Kata ta alla pezei tzami?Exei kaneis to idio provlhma?[/quote']

to idio problhma exw kai egw me petaei out molis kanw setup sta cars. brikes kamia lysh?

Δημοσ.

Εγώ έδωσα σελίδα που όλα αυτά λύνονται αλλά…….Μία βδομάδα ban στον papg για δημοσίευση link με crack.ψάξτε λίγο σε ξένα forum.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...