dali13gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Καλημέρα Έχω την άνωθεν μητρική και εδώ και 1 βδομάδα όταν ποστάρει μου βγάζει το εξής μήνυμα : Your case has been opened press SPACE to continue. Βέβαια μόλις πατάω SPACE μπουτάρει κανονικά. Έψαξα σε όλο το bios για να απενεργοποιήσω την αναφορά αυτή αλλα δεν βρήκα κάτι(στο παλιό μου pc είχε τέτοια επιλογή). Επίσης μόλις μόλις πατήσω το SPACE αντί να ξεκινήσει να κάνει boot από τον σκληρό, μου γράφει κάτι για έναν FastTrack controller και από ό,τι κατάλαβα έχει επιλογή να κάνει boot από network. Και έπειτα μου γράφει: BIOS not installed! Αν ξέρει κάποιος ας μου πει πώς θα απαλλαγώ από αυτά τα δύο. Ευχαριστώ
georgeadams Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Αυτά που γράφει για τον FastTrack Controller είναι γιατί έχεις ενεργό στο BIOS τον controller της Promise (που έχει ενσωματωμένο το motherboard). Το μύνημα "BIOS not installed" δεν είναι ανησυχητικό. Δεν έχεις βάλει κανένα δίσκο πάνω σε αυτόν τον controller και γι' αυτό δεν χρειάζεται να φορτωθεί το BIOS του controller στη μνήμη. Και για το Intrusion Detection, και για τον controller υπάρχουν επιλογές στο BIOS για να τους απενεργοποιήσεις. Ακριβώς που δεν θυμάμαι (αυτό πολλές φορές διαφέρει από bios σε bios). Αν διαβάσεις προσεκτικά το manual της μητρικής θα τα βρεις σίγουρα
dali13gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Ευχαριστώ georgeadams Θα το ψάξω μόλις σχολάσω απο τη δουλειά
yositosi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Νομίζω ότι αυτές οι επιλογές βρίσκονται στη σελίδα με το Health Status όπου δίνεις τις θερμοκρασίες ασφαλείας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.