makisathanos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Έχω μια 15" SONY TFT από πέρσι τα Χριστούγεννα. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Τώρα πρόσφατα πήρα και μια LG 15". Δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε από την LG και ας είναι πολύ φθηνότερη από τη SONY. Πάντως σε χρώματα, ρυθμίσεις και στιβαρότητα η sONY δείχνει καλύτερη.
thodoris255 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 ki egw psinomai gia agora mias sony pou tin exei ena filaraki kai einai apolyta ikanopoiimenos.To modelo tis einai sdm-hs74p kai ti vriskw apo to infoshop 505 euro.aksizei ta lefta tis;twra exw mia philips 107B4 (CRT).pistevete oti poulietai kai an nai poso;
kotsosp Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Από το 1997 που πήρα τον πρώτο μου Η/Υ παίρνω οθόνες Sony. Η πρώτη ήταν μία 15" SF 2 την οποία αντικατέστησα με μία 17" G220 η οποία έδωσε τη θέση της τα Χριστούγεννα σε μία Sony SDM-HS74P. Μπορώ να πω ότι είναι καταπληκτική οθόνη και σε απόδοση χρωμάτων και σε χρόνους απόκρισης. Το μόνο μειονέκτημα που έχει είναι ότι αν χρησιμοποιείται σε σκοτεινούς χώρους τότε η επιφάνεια της οθόνης γίνεται σαν καθρέπτης λόγω της επίστρωσης X-Black που έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.