Προς το περιεχόμενο

ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ TFT SONY

seamaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Betadine, κι εγώ ήμουν και είμαι ερωτευμένος με τις Sony αλλά συγκεκριμένα με τις CRT Trinitron. Ως εκεί. Σε θέματα TFT στην Sony πληρώνεις το όνομα που έχει αποφασίσει να εξαργυρώσει σιγά-σιγά.

(ΥΓ : Να λέγατε και χαρακτηριστικά, έστω τα ονομαστικά των εταιριών, συνοδευόμενα και από τιμές για τις οθόνες σας ο καθένας ξεχωριστά..., θα ήταν υπέροχα!)

Εγώ έψαχνα ενάμιση μήνα για μια οθόνη στα μέτρα μου (πήγαινα για LG, Sony και γενικά γνωστές μάρκες) και κατέληξα μετά από διάβασμα σε sites στο εξωτερικό στην 19" AOC η οποία τα πάει πολύ καλά στα χρώματα και στο μαύρο της - έχει DVI και πολύ καλό menu, 170μοίρες γωνία θέασης αλλά δυστυχώς 25ms ανανέωση. (που ευτυχώς δεν με ενοχλεί ούτε στα DVD ούτε στα παιχνίδια)

Η τιμή της ήταν 399ευρώ. Προτίμησα να πάρω αυτήν, παρόλο που είχα κοντά στα 900 να διαθέσω, γιατί σκέφτηκα πως από ένα σημείο και μετά (που το εντοπίζω κάπου στα 650-700) τα χρήματα αυξάνουν χωρίς όμως να συμβαίνει το ίδιο και στις επιδόσεις-χαρακτηριστικά γενικότερα.

Άλλωστε θεωρώ ότι η τεχνολογία των TFT μόλις τώρα μπόρεσε και ξεπέρασε τις παιδικές τις ασθένειες και συνεπώς δεν αξίζει να χρεωνόμαστε πολλά λεφτά για πανάκριβα και εξοτικά μοντέλα που βρίσκονται στο top μιας τεχνολογίας που έχει τρομακτικά ανοδική πορεία. Και αυτό γιατί το πιθανότερο είναι πως σε δύο χρόνια τα παρόντα μοντέλα θα έχουν πέσει στη μισή τιμή ή και παρακάτω.

Δημοσ.
Betadine' date=' κι εγώ ήμουν και είμαι ερωτευμένος με τις Sony αλλά συγκεκριμένα με τις CRT Trinitron. Ως εκεί. Σε θέματα TFT στην Sony πληρώνεις το όνομα που έχει αποφασίσει να εξαργυρώσει σιγά-σιγά.

.[/quote']

Συμφωνω απολυτα ;)

Δημοσ.

Pados ego pou ta skasa kai pira tin Sony den to exo metaniosei katholou

Athitheta akoma kai perisotero na stixize mia tetia othoni pali tha tin eperna.

HS94 P/B einai aplos korifea.

Kai na apadiso kai se osous tous fenode oti einai akrivi.

Mia kali othoni parameni kali einai to monadiko pragma pou gia toulaxiston 5-6 xronia den prokeite na allakseis. Isos einai to monadiko pragma pou allazeis spania opote einai kalo na ta skas efoson ta exeis !!!!

Auta apo mena SONY+EIZO for ever.................

Δημοσ.

Mia kali othoni parameni kali einai to monadiko pragma pou gia toulaxiston 5-6 xronia den prokeite na allakseis. Isos einai to monadiko pragma pou allazeis spania opote einai kalo na ta skas efoson ta exeis !!!!

Συμφωνω και επαυξανω!!! Οχι μονο γιατι την κρατας πολυ καιρο, αλλα γιατι ειναι η «βιτρινα» του υπολογιστη. Αυτο που σε κανει να επικοινωνεις μαζι του, που σου δειχνει τι κανει και τι ειναι το pc. Με λιγα λογια, το σημαντικοτερο κομματι του hw, που πολυ συχνα δεν λαμβανεται τοσο σοβαρα υποψη οσο θα επρεπε.

Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει πέρσι τέτοιο καιρό μια Sony 17'' όχι την απλή όμως, πήρα την SDM-X72! 787 E από το Πλαίσιο. Εννοείται ότι είναι πολύ καλή, δεν έχει χαλάσει pixel και απολαμβάνω το σερφάρισμα!!! Φαντάζομαι πως θα είναι και το μοντέλο που λες. Πάρτη!

Δημοσ.

Ego pantos exo faei tin megaliteri ksenera....

Agorasa tin Sony SD74(17ara)500e ntoukou(sxedon enas misthos mou)prin 3 mines

Molis pira tin othoni meta apo 3-4 ores apektisa ena kameno pixel.........

Entaksei vevaia apo xromata skizei kai pote den exoun kourastei ta matia mou.

Alla pos mia othoni apokta ena kameno pixel kai pos ginetai na tin episkeuaseis??

Ama kserei kaneis as apantisei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...