Προς το περιεχόμενο

ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ TFT SONY

seamaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kai ego re file autin Skeutome na paro..

Exei texnologia XBRITE kai einai apisteuti

Tin idia texnologia exo kai sto Laptop mou Vaio VGN-S1XP kai den exo kanena parapono.

Apo oti exo akousei i sony exei danistei tin texnologia auti apo ths HDTV.

Pados kai ego sidoma tha paro autin tin othoni.

Tha PARAKALOUSA an kapios exei opoiodipote sxolio arnitiko i thetiko na to anaferei. :)

Δημοσ.

Και εγώ είμαι ευτυχής κάτοχος ενός Sony Vaio VGN-A295HP και είμαι κατενθουσιασμένος με την οθόνη του!! :D Είναι απίστευτη!! :D Πάρτην χωρίς δεύτερη σκέψη!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ego pira tin HS74 , me to pou tin topo8eto paratiro oti exi kameno pixel , tin paketaro ke tin pao piso , mou dinoun mia alli tin topo8eto ke afti ke vlepo pali kameno pixel , koufa8ika , tin pao piso ke telika pira HP 1902 , 19ara me ti idia timi opos i sony. Tora ti simveni den gnorizo alla ine spastiko kenouria na exi kameno pixel. Epidi pantos tis "ida" kai tis dio sony pou evala alla ke tin HP exo na po oti ine isaxies gia na min fano ipervolikos ke po oti i HP ine pio fotini. Pantos ena ine sigouro oti i HP den ixe kameno pixel :)

Δημοσ.

An eperna othoni TFT tora auti tha itan sony. Ta perisotera modella toys einai apisteuta k kali poiotita kataskeuis. to simantikotero pantos einai na tis deis apo konta gia na deis an teriazei sta matia sou. K apo xaraktiristika alla k optika mou fainontai korifaies. Ego eimai eroteumenos auton ton kairo me mia sdm-HX 19ara. pantos i othoni pou thes apo poiotita xromaton apexei poli apo tis alles. mono meionektima poy eida einai i aliosi ton skoteinon xromaton apo kapia gonia theasis k meta, alla sinithos sinebaines gia idietera skoteina topia

Δημοσ.

Telika me valate stin priza kai piga kai peira tin HS94 P/B..

Proti ediposi afoutou tin paketaro ena kameno pixel kato aristera.

Ti pigeno piso gia allagi kai perio mia alli tin sindesa me DVI eisodo...

Pedia i othoni dinei resta einai pistevo mia apo tis korifees an oxi i korifea

auti tin stigmi stin agora....

Oso gia to kameno pixel mallon i partida apo tin china itan skarti ......

Opios diatheti ta xrimata ajizei na tin parei !!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...