Lord_Az Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Καλημερα παιδες Χρειαζομαι επεγοντως ραδιοφωνο στο pc αλλα επειδη δεν παιζει χρημα πρεπει να ειναι φθηνο... Αυτα τα usb radio που εχει το πλαισιο στα 22 ευρακια ξερετε τι λενε? http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=29&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=160485&Merchant_Id=1&sts_cid=3 εχουν σημα η μονο παρασιτα θα ακουω? και τι παιζει...δινουν και software μαζι η πρεπει πα να ψαχνω? υπαρχουν αλλες φθηνες επιλογες? χαιρετω
thcp Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Καλημέρα. Το έχω εδώ και κάτι μήνες, και είναι καλούλι. Δεν πιάνει πολύ καλά τους σταθμούς που με ενδιαφέρουν, αλλά στην τελική ούτε το ραδιόφωνό μου (φέτα) χωρίς optimization της θέσης της κεραίας του, τους πιάνει αυτούς. Το κακό είναι ότι για να βάλεις άλλη κεραία (πιο δυνατή ίσως?) θα πρέπει να κάνεις περίεργες εγχειρήσεις-μόντες, οι οποίες δεν είμαι και σίγουρος ότι γίνεται... Οπότε όσον αφορά τη λήψη, παίζεις λόττο κατά τη γνώμη μου. Πάντως, κάνει απευθείας εγγραφή σε mp3, με δικό του λογισμικο. Από ρύθμιση σταθμών είναι μπάχαλο, αν κάνεις συχνά φορμάτ, γιατί παίρνει χρόνο να τα σετάρεις.
razkal Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 to exw parei kana trimino, kanena provlima ws twra, den xreiazetai na psaxneis gia software. pio oikonomikh lysh einai na sindeseis, an exeis, ena radio-walkman sto line in h sto mic tis soundcard!
dk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 δες ενα στην cosmodata με usb που εχε17 ευρωπουλα, δεν εχει δυνατότητες εγγραφής κα δεν είναι ψηφιακο αλλα παιζει μια χαρά
xela Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 εγώ σου προτείνω κάτι άλλο. αν έχεις discman/walkman γιατί δεν παίρνεις ένα καλώδιο για να το συνδέσεις με τον υπολογιστή σου για να κάνεις την δουλεία σου.εξαρτάται τώρα κ για την δουλειά που το θες.πάντως εγώ το έκανα.το καλώδιο έκανε 1.5ευρώ το 1μέτρο κ είμαι ικανοποιημένος κ γιατί αξιοποιώ το diskman μου κ γιατί όταν ακούω ράδιο δεν καταναλώνω πόρους του συστήματος ώστε να χάνω σε ποιότητα.
xela Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 λάθος όχι ποιότητα αλλά ταχύτητα ήθελα να γράψω
Χλέμπουρας Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Lord_Az, δεν ειναι μονο 22 ευρώ. Η τιμή αυτή είναι χωρίς το ΦΠΑ. dk, κι εγώ ενδιαφέρομαι, δώσε το link.
Lord_Az Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 η τιμη ειναι τελικη αδερφε το πλαισιο βαζει τιμη με φπα τωρα πια θα το χτυπησω το απογευμα και θα δουμε τι θα λεει χαιρετω μαγκες
Lothar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Υπαρχουν και καρτες ραδιοφωνου pci με ενα καλωδιο που συνδεεται και λειτουργει σα κεραια. Εχω μια εδω και ενα χρονο και λειτουργει μια χαρα.
dantouan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Giati den akoys radio 0n-line? Einai tsampa kai pianei ta panta...
Lord_Az Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Πηρα το usb-radio και δουλευει μια χαρα Πιανει όσο καλα επιανε και το deck μου ραδιοφωνο Απλα το βαζεις σε usb θυρα και το συνδεεις με ενα καλωδιακι με το line-in της καρτας ηχου. Εχει και ενα απλο ωραιο προγραμματακι που βρισκει αυτοματα ολους τους σταθμους... Μια χαρα ειναι....βολευει. το μονο κακο που βρηκα ειναι...οτι όταν απο τοτε που το συνδεσα στο Line-in ακουγεται ενα μικρό φυσημα απο τα ηχεια... δεν το καταλαβαινεις αν ακουγεται μουσικη...αν δεν εισαι ψείρας. λυνεται αν κανεις Mute το line-in απο το sound panel οταν δεν ακους ραδιοφωνο ενοειται.. dantoun δεν εχω adsl και παιζει μουσικη στο δωματιο 20 ωρες τη μερα...το on-line δεν βολευει.. συν οτι χανεις τα καλυτερα..... πως θα ακουσω radio-blackman απο τον πυργο με το on-line?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.