Προς το περιεχόμενο

Άγνωστη χρέωση πιστωτικής

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί να μη μου τα επιστρέψουνε?

Εγώ έχω το αδιαμφησβίτητο. Δεν έχω υπογράψει πουθενά ή κάτι τέτοιο.

Από τη στιγμή που τους λέω ότι δεν αναγνωρίζω την συναλλαγή, μου επιστρέφουν τα λεφτά και μετά ψάχνουν να βρουν αυτοί την άκρη. :/

Η με κυνηγάει η http://www.audio4fun.com/ εμένα επειδή τους αρνήθηκα συναλλαγή.!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kalo einai na pas meso trapezas....kai astous autous na psaxnoun ta lefta...!

h pistotikh sou an fovasai auto...den pathenei tipota...ekanes amfisvithsh se autous...

kane kai sthn trapeza sou gia na eisai sigouros...mhn to afhneis etsi...!!!

Δημοσ.

Μα δεν υπάρχει λόγος να κάνω και στην τράπεζα! Αφού μου είπαν ότι θα το κάνουνε αυτοί.

Μόλις δω ότι τα επιστρέφουνε, κάνω και ένα cancel την cc και αυτό ήτανε.

Πάντως έχω φάει μία φρίκη γιατί είμαι power user και αν την πάτησα έτσι απλά ηλεκτρονικά τότε...

Έχω adaware,norton,firewall wtf!?

Ανυπομονώ να πάω σπίτι να δω.

Μακάρι να μη βρω τπτ! τότε θα είμαι σίγουρος ότι δεν έγινε ηλεκτρονικά η μπινιά...

Δημοσ.

Καλά αυτοί για κορόιδα ψάχνουν μου φαίνεται... δικιά τους π..στιά είναι ειδάλλως σιγά μην σου επέστρεφαν τα χρήματα.

Οι σοβαρές εταιρίες σου επιστρέφουν χρήματα αν έχεις δίκιο.

Εμένα μου έχει επιστρέψει το Amazon όταν κάνανε μια βλακεία και κράτησα και το προϊόν.

Και το ξαναλέω ότι μέσω της Share It έχω ψωνίσει αρκετές φορές χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Μα έχω και το NAV με real time protection!

Αν και έκανα ένα scan...

Συν του ότι χρησιμοποιώ firefox ;)

Δε ξέρω...αρχίζω και σκέφτομαι μήπως έχει να κάνει με το τότε security breach των υπολογιστών της Visa πριν κάτι μήνες. :/

Δημοσ.

Περιμένω να κάνουνε refund και μετά!...

Αν την ακυρώσω τώρα δε θα μπορέσουνε να μου βάλουν τα λεφτά.

Ευελπιστώ σε 2 μέρες το πολύ να είναι οκ...:(

Δημοσ.

Emena kapoio site me eixe xrewsei me 2 kai 1 lepto antistoixa (2, 1 cents), me eixane parei tote tilefwno apo tin Ethniki Trameza (Mester card) kai mou anaferane tis xrewseis. Tous eipa oti den tis anagnwrizw kai mou eipane oti kapoios prospathouse na dei ean "pernaei" i i karta mou, simvouleuontas mou na akurosw tin katra mou. Telika den xrewthika to poso (pou itan men asteio alla eixe to skopo tou) kai evgala nea credit card.

Auti einai i empiria mou.

Δημοσ.

Μα έχω και το NAV με real time protection!

Για πολλοστή φορά θα πω ότι το Norton δεν αξίζει τίποτα. Και βαρύ είναι και δεν βρίσκει και τίποτα... βάλε το Kaspersky, κάνε ένα scan και μετά έλα να μας πεις τι βρήκε ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...