Προς το περιεχόμενο

Άγνωστη χρέωση πιστωτικής

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα διαπίστωσα μία χρέωση στην πιστωτική μου για μια συναλλαγή την οποία δεν αναγνωρίζω.

Στο description λέει,

"WWW.SHAREITINFO.COM COLOGNE DE" με ημερομηνία 9/1/2005 (δύο μέρες πριν)

Πηγαίνοντας στην παραπάνω σελίδα διαπίστωσα πως είναι μια υπηρεσία για οnline πληρωμές (στυλ paypal) και δεν έβγαλα άκρη.

Στην σελίδα (αν πάτε) λέει τα εξής

You have placed an order for a product - typically a software product - over the Internet. Your credit card has been billed by share-it! on behalf of the software publisher. You should have received an order confirmation and receipt by e-mail at the time when your credit card was charged. share-it! is a service that processes orders on behalf of over 5000 software publishers worldwide.

Here you can identify orders that are charged to your credit card by this identification code. Please enter into the fields below the last five digits of your credit card number and the e-mail address that you assume was used to place the order, then click "Start search." An overview will then be displayed listing all orders where this credit card number and e-mail address was used.

Φυσικά και δε γνωρίζω τπτ!

Μήπως γνωρίζετε εσείς κάτι παραπάνω επι του θέματος πριν ξεκινήσω διαδικασία αμφισβήτησης? :/

Thx........

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν δεν γνωρίζεις εσύ τίποτα πώς θα γνωρίζουμε εμείς?? Τρέχα κατευθείαν στη τράπεζα αφού πρώτα βεβαιωθείς 1000% ότι δεν έκανες κάποια αγορά.

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζετε τπτ σχετικά με το shareit. Παρόμοιες καταστάσεις κτλ κτλ! :/ Όχι για την αγορά! :o

Προς το παρόν έστειλα email στο shareit και περιμένω.

Δημοσ.
Μήπως γνωρίζετε τπτ σχετικά με το shareit. Παρόμοιες καταστάσεις κτλ κτλ! :/ Όχι για την αγορά! :o

Προς το παρόν έστειλα email στο shareit και περιμένω.

Μα αν εσύ δεν έχεις αγοράσει κάτι μέσω shareit τότε από εκεί ξεκινούν και τελειώνουν όλα... Εγώ λέω να πας στην τράπεζα χωρίς να περιμένεις να σου απαντήσουν εκείνοι.

Δημοσ.

An den exeis kaneis sigoura kammia agora esy i kapoios dikos sou apo internet....(px ego psonizo kati analosima apo germaniko site kai ta plirono meso paypal...), tote na pareis apeutheias stin Trapeza kai na peis oti thes na amfisvitiseis mia synallagi online....

Prosekse omos na eisai sigouros opos leei kai o Sarisn....min exeis meta tipota paratragouda me tin Trapeza....

Δημοσ.

Apo ena search sto shareit....

>      Search Result
     Search term: "COLOGNE" [Items found: 5]
     (Items matching your query will be displayed 25 per page. ) 

* visKey PPC
     visual Key PPC protects your pocket PC against unauthorized access....
     Platforms: Win CE / Pocket PC

* visKeeper PC
     visual Key Palm OS protects your PDA against unauthorized access....

* visKeeper PPC
     visKeeper keeps your data safe....

* visKeeper PalmOS
     Platforms: Palm OS

* visKey PalmOS
     Platforms: Palm OS

Auto peri COLOGNE einai tipota diko sou? (i einai i poli Kolonia tin Germanias...?)

Exeis kana palmtop? Exeis kataxorisei pouthena ta stoixeia tis pistotikis sou?

Δημοσ.

Τραβα στην τραπεζα και ακυρωσε την καρτα, γιατι θα δεις και αλλη χρέωση αν συμβαίνει τιποτα περιεργο

Δημοσ.

Το Cologne είναι η πόλη.

Ιδού και από το shareit

Δεν έχω κάνει αγορά ρε γμτ. Τουλάχιστον δε το θυμάμαι! Και ειδικά πριν 2 μέρες αν ήταν θα το θυμόμουνα.

Τι με συμβουλεύετε? Να κάνω ακύρωση της CC τώρα και να περιμένω μετά το shareit? Να κάνω απλά αμφισβήτηση του ποσού? Τι?

Έχω φάει κόλλημα...

Δημοσ.

Εγώ που αγοράζω από το shareit δεν είχα ποτέ πρόβλημα εδώ και 2 χρόνια περίπου.

Δεν έχει μόνο αγορές από paypal αλλά και διάφορα προγραμματάκια.

Ή έχεις κάνει την αγορά και δεν θυμάσαι ή κάποιος χρησιμοποίησε την κάρτα σου, ή έχεις κάποιο key logger στο PC σου.

Η ασφάλεια στο share it είναι πολύ καλή αφού ζητάει μέχρι και τον 3ψήφιο κωδικό από το πίσω μέρος της κάρτας

Δημοσ.

Αυτό είναι που με κολάει ακόμα περισσότερο!

Ο 3ψήφιος...

Δεν είμαι και σπίτι ρε γμτ να ελένξω το PC για τπτ spyware...

Και από το shareit ακόμα να απαντήσουνε.

Πάντως αν βγει άκρη, το shareit δε μπορεί να επιστρέψει τα χρήματα ή πρέπει ούτως ή άλλως να πάω μέσω τραπέζης?

Δημοσ.

Τώρα μου στείλανε email και τους πήρα τηλ.

Το πρόγραμμα που έγινε η αγορά είναι το AV Voice Changer Software Diamond Edition 3.1 (ήθελε και Diamond Ed.!) από http://www.audio4fun.com/.

Ούτε που το ξέρω!!!!

Με ρώτησε η τύπισσα αν είμαι σίγουρος και αν ναι τότε μου επιστρέφουν τα λεφτά και κάνουνε ban την πιστωτική μου από το σύστημα τους!

Φυσικά και απάντησα θετικά.

Τώρα θα περιμένω να μπουν τα λεφτά και μετά θα ακυρώσω την cc.

Μόλις πάω σπίτι θα δω και για spyware...

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα πως έγινε ότι έγινε!

Θα σας ενημερώσω.

Δημοσ.

Με ρώτησε η τύπισσα αν είμαι σίγουρος και αν ναι τότε μου επιστρέφουν τα λεφτά και κάνουνε ban την πιστωτική μου από το σύστημα τους!

Καλά αυτοί για κορόιδα ψάχνουν μου φαίνεται... δικιά τους π..στιά είναι ειδάλλως σιγά μην σου επέστρεφαν τα χρήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...