Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στα χπ και τα 2003 με τοπική σύνδεση δικτύου(?)

ktiniatros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα & καλή χρονιά.

Έχω adsl384 και modem το siemens xpresslink το οποίο συνδέεται μέσω Ethernet.Η σύνδεση τοπικού δικτύου που δημιουργείται γι'αυτό το λόγο, αφού για λίγη ώρα στην αρχή η κατάστασή της είναι στο "Ανάκτηση διευθυνσης IP" μετά γίνεται "Με περιορισμένη ή χωρίς αξιοπιστία" και το εικονίδιο σύνδεσης βγάζει κίτρινο θαυμαστικό. Παρόλα αυτά στο Ιντερνετ συνδέομαι κανονικότατα. Όλα τα παραπάνω σε WinXP με sp2. Τα ίδια όμως ισχύουν και στα 2003 που έχω στο άλλο partition.Καμμιά ιδέα??

Δημοσ.
Καλησπέρα & καλή χρονιά.

Έχω adsl384 και modem το siemens xpresslink το οποίο συνδέεται μέσω Ethernet.Η σύνδεση τοπικού δικτύου που δημιουργείται γι'αυτό το λόγο' date=' αφού για λίγη ώρα στην αρχή η κατάστασή της είναι στο "Ανάκτηση διευθυνσης IP" μετά γίνεται "Με περιορισμένη ή χωρίς αξιοπιστία" και το εικονίδιο σύνδεσης βγάζει κίτρινο θαυμαστικό. Παρόλα αυτά στο Ιντερνετ συνδέομαι κανονικότατα. Όλα τα παραπάνω σε WinXP με sp2. Τα ίδια όμως ισχύουν και στα 2003 που έχω στο άλλο partition.Καμμιά ιδέα??[/quote']

εξήγισε λίγο αναλυτικότερα τ ο προβλημά σου τα έχεις γ΄ραψει λίγο μπερδεμένα

Δημοσ.
Καλησπέρα & καλή χρονιά.

Έχω adsl384 και modem το siemens xpresslink το οποίο συνδέεται μέσω Ethernet.Η σύνδεση τοπικού δικτύου που δημιουργείται γι'αυτό το λόγο' date=' αφού για λίγη ώρα στην αρχή η κατάστασή της είναι στο "Ανάκτηση διευθυνσης IP" μετά γίνεται "Με περιορισμένη ή χωρίς αξιοπιστία" και το εικονίδιο σύνδεσης βγάζει κίτρινο θαυμαστικό. Παρόλα αυτά στο Ιντερνετ συνδέομαι κανονικότατα. Όλα τα παραπάνω σε WinXP με sp2. Τα ίδια όμως ισχύουν και στα 2003 που έχω στο άλλο partition.Καμμιά ιδέα??[/quote']

εξήγησε λιγο καλύτερα το προβλημά σου

Δημοσ.

ktiniatros, Ήταν πρόβλημα DHCP ?

Αυτό παρατήρησα εχθές σε ένα router που δεν ήταν ενεργοποιημένη η επιλογή.

Μόλις κάρφωσα IP's έπαιξαν όλα ΟΚ.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
τελικά ένα απλό ξετικάρισμα μιας επιλογής ήταν..

Ηλίθια και άσκοπα παράθυρα..

re ktiniatre exw akribws to idio problima!pes mou leptomerws ti 3etikares kai pou piges gia na to 3etikareis!

eyxaristw re file:-)

-----Προστέθηκε 17/10/2008 στις 03 : 24 : 16-----

τελικά ένα απλό ξετικάρισμα μιας επιλογής ήταν..

Ηλίθια και άσκοπα παράθυρα..

ρε κτινιατρε εχο το ιδιο προβλιμα!πεσ μοθ τι ακριβοσ 3ετικαρεσ και που πιγεσ για να το 3ετικαρεισ!θα μου κανεις μεγαλι χαρι!

ευχαριστο:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...