ktiniatros Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα & καλή χρονιά. Έχω adsl384 και modem το siemens xpresslink το οποίο συνδέεται μέσω Ethernet.Η σύνδεση τοπικού δικτύου που δημιουργείται γι'αυτό το λόγο, αφού για λίγη ώρα στην αρχή η κατάστασή της είναι στο "Ανάκτηση διευθυνσης IP" μετά γίνεται "Με περιορισμένη ή χωρίς αξιοπιστία" και το εικονίδιο σύνδεσης βγάζει κίτρινο θαυμαστικό. Παρόλα αυτά στο Ιντερνετ συνδέομαι κανονικότατα. Όλα τα παραπάνω σε WinXP με sp2. Τα ίδια όμως ισχύουν και στα 2003 που έχω στο άλλο partition.Καμμιά ιδέα??
billpeppas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Στα XP με το SP2 είναι φυσιολογικό. Στα 2003 όμως ??? Περίεργο.
insomniac_new Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα & καλή χρονιά.Έχω adsl384 και modem το siemens xpresslink το οποίο συνδέεται μέσω Ethernet.Η σύνδεση τοπικού δικτύου που δημιουργείται γι'αυτό το λόγο' date=' αφού για λίγη ώρα στην αρχή η κατάστασή της είναι στο "Ανάκτηση διευθυνσης IP" μετά γίνεται "Με περιορισμένη ή χωρίς αξιοπιστία" και το εικονίδιο σύνδεσης βγάζει κίτρινο θαυμαστικό. Παρόλα αυτά στο Ιντερνετ συνδέομαι κανονικότατα. Όλα τα παραπάνω σε WinXP με sp2. Τα ίδια όμως ισχύουν και στα 2003 που έχω στο άλλο partition.Καμμιά ιδέα??[/quote'] εξήγισε λίγο αναλυτικότερα τ ο προβλημά σου τα έχεις γ΄ραψει λίγο μπερδεμένα
insomniac_new Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα & καλή χρονιά.Έχω adsl384 και modem το siemens xpresslink το οποίο συνδέεται μέσω Ethernet.Η σύνδεση τοπικού δικτύου που δημιουργείται γι'αυτό το λόγο' date=' αφού για λίγη ώρα στην αρχή η κατάστασή της είναι στο "Ανάκτηση διευθυνσης IP" μετά γίνεται "Με περιορισμένη ή χωρίς αξιοπιστία" και το εικονίδιο σύνδεσης βγάζει κίτρινο θαυμαστικό. Παρόλα αυτά στο Ιντερνετ συνδέομαι κανονικότατα. Όλα τα παραπάνω σε WinXP με sp2. Τα ίδια όμως ισχύουν και στα 2003 που έχω στο άλλο partition.Καμμιά ιδέα??[/quote'] εξήγησε λιγο καλύτερα το προβλημά σου
ktiniatros Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 τελικά ένα απλό ξετικάρισμα μιας επιλογής ήταν.. Ηλίθια και άσκοπα παράθυρα..
billpeppas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 insomniac_new , κάνε ένα ακόμη post , ανέβασε το counter μωρέ. Στα Windows 2003 σου έχει βγάλει το ίδιο πεδίο που έχουν και τα XP ???
insomniac_new Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 insomniac_new , κάνε ένα ακόμη post , ανέβασε το counter μωρέ. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ekana Φιλικά πάντα
Highlander Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 ktiniatros, Ήταν πρόβλημα DHCP ? Αυτό παρατήρησα εχθές σε ένα router που δεν ήταν ενεργοποιημένη η επιλογή. Μόλις κάρφωσα IP's έπαιξαν όλα ΟΚ.
Noobas87 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 τελικά ένα απλό ξετικάρισμα μιας επιλογής ήταν..Ηλίθια και άσκοπα παράθυρα.. re ktiniatre exw akribws to idio problima!pes mou leptomerws ti 3etikares kai pou piges gia na to 3etikareis! eyxaristw re file:-) -----Προστέθηκε 17/10/2008 στις 03 : 24 : 16----- τελικά ένα απλό ξετικάρισμα μιας επιλογής ήταν..Ηλίθια και άσκοπα παράθυρα.. ρε κτινιατρε εχο το ιδιο προβλιμα!πεσ μοθ τι ακριβοσ 3ετικαρεσ και που πιγεσ για να το 3ετικαρεισ!θα μου κανεις μεγαλι χαρι! ευχαριστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.