papazaf Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Όλα αρχισαν πριν από ένα μηνα, ειμουν κατοχος του περιφημου netmod ver 2 (σειριακο) , και ξαφινικα μετα από 4-5 χρονια, εκει που μιλαγα η ειμουνα στο internet επεφτε η γραμμη, και επανερχοταν μετα από 5-10 λεπτα. Υστερα από 3 επισκεψεις του πΟΤΕ στο σπιτι μου, και από δικια μου υστερια , μου αλλαξαν το κοκαλομηχανημα και μου δωσανε το usb ver 5, Αναβαθμιστικα τωρα πια με την τελευταια τεχνολογια , ……ΑΛΛΑ .ελα ντε μου μετα από 2 –3 μερες αρχισαν τα ιδια και με το νέο netmod, δηλαδη κοβεται παλι η ρημαδα συνδεση και επανερχεται μετα από λιγο. Και τι δεν εχω δοκιμασει, εχω τσεκαρει τα volt της γραμμης από το κουτι του πΟΤΕ , τα εχω τσεκαρει πριν το Netmod, εχω βαλει ISDN modem(FRITZ pci), εχω τριπλοτσεκαρει τα καλωδια……τι άλλο να κανω? Εχω αρχισει τα ψυχοφαρμακα…………… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis4 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 bale dsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis4 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 dokimases allon isp? emena mou ta kanei ayta h hol pou kai pou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris74 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 balto seiriaka Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Michalakhs Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 agorase to modem fritz. apla aristo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papazaf Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 δοκιμασα 2 isps , εχω αγορασει modem fritz, και το εχω ξεσυνδεσει το netmod απο το pc τελειως Παλι τα ιδια κανει....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telcomfreak Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Σε μια φιλη που κανει αυτες τις μαλακιες εφτεγε το καφαο του πΟΤΕ. Παρε τον πΟΤΕ και βριστους μονο ετσι καταλαβαινουν αυτοι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniac_new Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Όλα αρχισαν πριν από ένα μηνα' date=' ειμουν κατοχος του περιφημου netmod ver 2 (σειριακο) , και ξαφινικα μετα από 4-5 χρονια, εκει που μιλαγα η ειμουνα στο internet επεφτε η γραμμη, και επανερχοταν μετα από 5-10 λεπτα.Υστερα από 3 επισκεψεις του πΟΤΕ στο σπιτι μου, και από δικια μου υστερια , μου αλλαξαν το κοκαλομηχανημα και μου δωσανε το usb ver 5, Αναβαθμιστικα τωρα πια με την τελευταια τεχνολογια , ……ΑΛΛΑ .ελα ντε μου μετα από 2 –3 μερες αρχισαν τα ιδια και με το νέο netmod, δηλαδη κοβεται παλι η ρημαδα συνδεση και επανερχεται μετα από λιγο. Και τι δεν εχω δοκιμασει, εχω τσεκαρει τα volt της γραμμης από το κουτι του πΟΤΕ , τα εχω τσεκαρει πριν το Netmod, εχω βαλει ISDN modem(FRITZ pci), εχω τριπλοτσεκαρει τα καλωδια……τι άλλο να κανω? Εχω αρχισει τα ψυχοφαρμακα……………[/quote'] ΚΩΛΟΟΤΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papazaf Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 τι ειναι το καφαο του πΟΤΕ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Sindese to seiriaka na deis. K egw exw ena palio ( den thimamai pia Ver. ) alla otan kapote to eixa sindesi me USB k einai kati vlakioules. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papazaf Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι και το παλιο σειριακο , εκανε τα ιδια (για αυτο το αλλαξα) οταν το ξεσυνδεω απο το pc κανει παλι τα ιδια, σημερα το frtiz μου εβγαλε error 651, οτι εχει προβλημα το friz modem, ενω με το netmod μπηκα κανονικα... τι σκατα εχει παθει....... ΥΓ ποσο κοστιζει ενα netmod??? να ξερω ποσα θα πληρωσω οταν το πεταξω απο τον τριτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Xm, me kolises! Exeis kanei kanena format apo tote pu pires to kainourio modem ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papazaf Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 οχι μονο αυτο δεν εκανα, αλλα δεν μπορω να σκεφτω που μπορει να επηρεαζει, αφου το ξεσυνδεω απο το pc......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Oute egw mporw na skeftw pou mporei na epireazei alla pc einai auta. K gia na to thesw kalitera, Windows einai auta Ama den sou einai megalos kopos kane ena format, k ama k tote kanei ta idia egw toulaxiston sikwnw ta xeria :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papazaf Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.