Προς το περιεχόμενο

Για να σας Θυμισω λιγο τα παλια .....ISDN..........

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όλα αρχισαν πριν από ένα μηνα, ειμουν κατοχος του περιφημου netmod ver 2 (σειριακο) , και ξαφινικα μετα από 4-5 χρονια, εκει που μιλαγα η ειμουνα στο internet επεφτε η γραμμη, και επανερχοταν μετα από 5-10 λεπτα.

Υστερα από 3 επισκεψεις του πΟΤΕ στο σπιτι μου, και από δικια μου υστερια , μου αλλαξαν το κοκαλομηχανημα και μου δωσανε το usb ver 5,

Αναβαθμιστικα τωρα πια με την τελευταια τεχνολογια , ……ΑΛΛΑ .ελα ντε μου μετα από 2 –3 μερες αρχισαν τα ιδια και με το νέο netmod, δηλαδη κοβεται παλι η ρημαδα συνδεση και επανερχεται μετα από λιγο.

Και τι δεν εχω δοκιμασει, εχω τσεκαρει τα volt της γραμμης από το κουτι του πΟΤΕ , τα εχω τσεκαρει πριν το Netmod, εχω βαλει ISDN modem(FRITZ pci), εχω τριπλοτσεκαρει τα καλωδια……τι άλλο να κανω?

Εχω αρχισει τα ψυχοφαρμακα……………

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλα αρχισαν πριν από ένα μηνα' date=' ειμουν κατοχος του περιφημου netmod ver 2 (σειριακο) , και ξαφινικα μετα από 4-5 χρονια, εκει που μιλαγα η ειμουνα στο internet επεφτε η γραμμη, και επανερχοταν μετα από 5-10 λεπτα.

Υστερα από 3 επισκεψεις του πΟΤΕ στο σπιτι μου, και από δικια μου υστερια , μου αλλαξαν το κοκαλομηχανημα και μου δωσανε το usb ver 5,

Αναβαθμιστικα τωρα πια με την τελευταια τεχνολογια , ……ΑΛΛΑ .ελα ντε μου μετα από 2 –3 μερες αρχισαν τα ιδια και με το νέο netmod, δηλαδη κοβεται παλι η ρημαδα συνδεση και επανερχεται μετα από λιγο.

Και τι δεν εχω δοκιμασει, εχω τσεκαρει τα volt της γραμμης από το κουτι του πΟΤΕ , τα εχω τσεκαρει πριν το Netmod, εχω βαλει ISDN modem(FRITZ pci), εχω τριπλοτσεκαρει τα καλωδια……τι άλλο να κανω?

Εχω αρχισει τα ψυχοφαρμακα……………[/quote']

ΚΩΛΟΟΤΕ

αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι και το παλιο σειριακο , εκανε τα ιδια (για αυτο το αλλαξα)

οταν το ξεσυνδεω απο το pc κανει παλι τα ιδια,

σημερα το frtiz μου εβγαλε error 651, οτι εχει προβλημα το friz modem, ενω με το netmod μπηκα κανονικα...

τι σκατα εχει παθει.......

ΥΓ ποσο κοστιζει ενα netmod??? να ξερω ποσα θα πληρωσω οταν το πεταξω απο τον τριτο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...