phovos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Ρε παιδια για θυμήστε μου λίγο πιο είναι το φυσιολογικό score για τον athlon64 3000+ στο 1Mb του S.Pi γιατί εγώ θυμάμαι ότι έκανε γύρο στα 45 sec για να τελειώσει και σήμερα που το ξαναδοκίμασα έκανε 1 λεπτο και κάτι!!Δεν ετρεχε σχεδόν τίποτα από πίσω και ήταν φρέσκος από restart! --Το μόνο που άλλαξα από την τελευταία φορά που είχα τρέξει το superPi κι έβγαλε 45sec είναι μια vga(6800) ένα PSU και πρόσθεσα 512Mb ram! Κατα τ'αλλα δεν έχω κανένα πρόβλημα απόδοσης ίσα ίσα που με την extra μνημη και τη vga το μηχάνημα ανέβηκε αισθητα σε επιδόσεις!
laskos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 me sempron 3000+ barton core o/c apo 2000mhz se 2160 1,5 gb kingston 400mhz gigabyte 7va m/b 53 sec.
billpeppas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 laskos , διάβασες τι γράφει το παιδί? Μιλάμε για Athlon 64 3000+ , όχι Sempron.
phovos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Ok αρα καλα θυμαμαι το χρόνο που έκανε! Και τώρα τι?Ξαφνικά του κάρφωσε να γίνει sempron 2800+???Κρίση προσωπικότητας έπαθε? Δε μπορώ να καταλάβω τι έπαθε και αργει τόσο πολύ...Έχω μια υποψία μήπως μπερδευει από την extra μνήμη(Θα το δοκιμάσω και με 512).Εχετε καμια ιδέα γιατι μπορει να συμβαίνει αυτό?
georgeadams Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μήπως έχει "κολλήσει" το Cool & Quiet και δουλεύει μόνιμα σε χαμηλότερη ταχύτητα?
phovos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Oχι μια χαρα δουλευει το cool"n"quiet το είδα κ με το cpuZ και είναι ΟΚ!
georgeadams Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Σίγουρα τότε δεν τρέχει τίποτα στο background που να το καθυστερεί ? Την ώρα που τρέχει το SuperPi, πιάνει το 100% του επεξεργαστή (δες τον task manager)?
phovos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Οχι ρε συ μιλαμε για 32 διεργασίες και με 0 προγραμματα.Ούτε το probe δε τρεχει!αλλά ακομα και να έτρεχε π.χ το autoprotect του norton δε δικαιολογεί τέτοια διαφορα από 45-46sec που είχε πριν να κάνει 1:10... Πολύ περιεργο πράγμα παντως!!Θα κάνω ένα reset το bios και θα κατεβάσω και το driver του επεξεργαστή μήπως και όντως μπερδευει το c&q και δεν φαινεται στο cpuZ και βλέπουμε......
giorgos th. Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 an kai den ksero polla apo amd kai cool&quiet klp mipos ginetai opos sto throttling tou P4?otan kanei throttle i cpu ta mhz leitourgias tou sta programmata fainontai ta idia an den kano lathos.mipos simvainei auto?na sou deixnei ta idia sto cpu-z eno stin pragmatikotita na peftei?
theglassicon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Το memory bandwidth πώς είναι πριν και μετά την πρόσθεση;Μήπως έχεις το pagefile auto και δουλεύει πολύ ο δίσκος ενώ έχεις πολύ μνήμη ελεύθερη;Δες στον taskmanager τί γίνετε με τη χρήση μνήμης και pagefile όταν το τρέχεις.....μήπως με την πρόσθεση η μητρική έβαλε αυτόματα γελεία timingsq
phovos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 an kai den ksero polla apo amd kai cool&quiet klp mipos ginetai opos sto throttling tou P4?otan kanei throttle i cpu ta mhz leitourgias tou sta programmata fainontai ta idia an den kano lathos.mipos simvainei auto?na sou deixnei ta idia sto cpu-z eno stin pragmatikotita na peftei? Οχι δεν υπάρχει θέμα throttling στον επεξεργαστή! ο memory bandwidth πώς είναι πριν και μετά την πρόσθεση;Μήπως έχεις το pagefile auto και δουλεύει πολύ ο δίσκος ενώ έχεις πολύ μνήμη ελεύθερη;Δες στον taskmanager τί γίνετε με τη χρήση μνήμης και pagefile όταν το τρέχεις.....μήπως με την πρόσθεση η μητρική έβαλε αυτόματα γελεία timingsq Very Happy Το pagefile το εχω προσαρμοσμένο και μαλιστα σε άλλο δίσκο!Το memory bandwith το δοκίμασα με το sandra και είναι μια χαρούλα... Το θέμα είναι ότι εμενα ξαφνικα πήγε 20sec πάνω κατι που δε δικαιολογείται ούτε από χρηση pagefile ούτε από διεργασίες ούτε από τίποτα!Δηλαδή για να το κάνεις επιτυδες πρέπει να κάνεις encode και Pi ταυτόχρονα....
billpeppas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 phovos μου , μήπως με την νέα μνήμη χαλάρωσες πολύ τα timings? Για check your bios. And disable CNQ [ μερικές φορές σε μερικά mobo τον βαράει ]
phovos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 and the winner is.....The f@ckin CnQ driver!!!!!Τον άλλαξα με ένα πιο καινούργιο απο την asus και ήρθε στα κανονικά του!H απορία μου είναι γιατι και με CNQ disabled έκανε τα ίδια κόλπα?Τεσπα αφού έφτιαξε δε με πολυ νοιαζει.... Θα τον πατήσω κι ενα o/c για τιμωρία για να μάθει ποιος ειναι το αφεντικό εδω πέρα!!! ----Off topic: Επειδή το καταστημα δεν διαθέτει agp/pci lock θυμάται κανένας ποια είναι τα θεωρητικά όρια που μπορεί να αντέξουν οι θύρες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.