Προς το περιεχόμενο

Yparxei kati san "Nero" gia DVD???

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Enas filos moupe oti yparxei software pou mporeis na antigrafeis tainia DVD oso apla ena CD,se ena vima diladi ala Nero.Egw paroti exw DVD-RW den exw katsei pote na antigrapsw,ixera omws pws panta travagame me DVD decrypter i kati tetoio kai meta eprepe na kanoume meiwsi tou ogou sta 4,7 G me DVD Shrink i kati paromoio.Ti isxyei?

p.s. Sorry alla logo periorismenou xronou den prolabainw na kanw auti tin stigmh search.An toxete xanapei prosfata apla dwste link(an kai mia apli apanthsh tou styl "Nai,ginetai mauto" h "Oxi,den ginetai,thelei shrink" thatan euprosdekti)

Δημοσ.

Ναι θέλει dvd shrink η παρόμοιο πρόγραμμα..

ΑΛΛΑ

η καινούρια έκδοση (μάλλον η εκδόσης εδώ και κάποιο καιρό) του dvd shrink για όποιον δεν θέλει να παιδεύεται μπορεί να δουλέψει τόσο απλά όσο το να πατήσεις 1-2 κουμπιά!

Δηλαδή βάζεις το dvd μέσα το διαβάζει, επιλέγεις να φτιάξει το μέγεθος ΑΥΤΟΜΑΤΑ (και όχι να βάλεις εσύ ποσοστά συμπιεσης σε κάθε σημείο) και στο τέλος σου ζητάει άδειο dvd και στο καίει (αφού ουσιαστικά χρησιμοποιεί το api του nero εσωτερικά γιαυτό τον σκοπό) πόσο πιό απλό μπορεί να γίνει? αφού μέχρι και η κοπελιά μου μπορεί να γράφει όλοι μπορούν :P .. Θεωρητικά καλό είναι να επιλέξεις εσύ τα επίπεδα συμπίεσης (όπως παλιά) για καλύτερα αποτελέσματα.. παρόλλα.. πρακτικά εγώ δεν έχω παρατηρήσει καμιά ιδιαίτερη διαφορά στην ποιότητα :)

Πιστεύω να χρησιμοποιήσεις το dvd shrink για να κάνεις copy τα ΝΟΜΙΜΑ αγορασμένα dvd σου για νόμιμα αντίγραφα ε? :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...