Προς το περιεχόμενο

Microsoft SQL Server 2000 on Windows XP

dtomgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yparxei dynatothta egkatastashs toy Microsoft SQL Server 2000 Enterprice Edition

panw sta Windows XP ?

giati kata thn ekinhsh ths egatastashs toy SQL SERVER moy leei oti den mporei na egatastisei to server para mono ta client addons....

exw dei pantos na trexei SQL server se XP....

yparxe kapio patch ? ti problima yparxei ? :D

Δημοσ.

Το έχω εγκατεστημένο.

Η απλή έκδοση νομίζω και σε εμένα παρουσίαζε πρόβλημα, αλλά η έκδοση για προγραμματιστές (developers edition) εγκαταστάθηκε μια χαρά.

Αν έχεις και εσύ MSDN Universal subscription θα το βρείς στο ίδιο CD/DVD με την enterprize edition, στον κατάλογο DEV νομίζω.

Δημοσ.

Για developer ή enterprise δεν ξερω να σου πω ομως γιατί δεν βαζεις το MSDE και να το διαχειρίζεσαι μέσω των εργαλείων του SQL Server? Η μέσω του Web Data Administrator που είναι και free? Αυτο υποστηρίζει μεχρι 25 χρήστες.

Δημοσ.

Υπάρχει η έκδοση MS SQL Server DE (που νομίζω ότι προέρχετε από το Desktop Engine, και όχι από το Developers Editions, αλλά δεν παίζει ρόλο). Αυτήν η έκδοση μπαίνει κανονικά πάνω σε XP

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ontos h Ekdosh poy ginete eggatastasi sto xp einai h SQL MSDE (Desktop edition)

Exei periorismo Oti h bash den mporei na eiani pano apo 4 GB

kai an 8ymame kala den bazei Enterprise manager alla mporeis na ton eggatastiseis apo ton client toy kanonikoy Sql kai na kaneis register to Local SQL

Δημοσ.

i enterprise edition ixe to idio provlima kai se mena..vrika mia evaluation edition(free gia 120 meres) kai me liga "magika" tin ekana full kai douleve mia xara!!

Δημοσ.

Έχω εγκαταστήσει τον MICROSOFT SQL SERVER 2000, αλλά δεν μπορώ να δημιουργήσω βάση!

Από την oracle που έχω, μπαίνω στον enterprize manager και δημιουργώ βάσεις, χρήστες, κλπ. Κάτι ανάλογο προσπαθώ να κάνω και στην SQL, αλλά δεν μπορώ.

Μήπως γνωρίζει κάποιος τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω????

Υ.Γ.:έχω WINXP

Δημοσ.
Η έκδοση Personal αλλά και η Standard παίζουν σε Windows XP.

evi79 έχεις κάνει registration ?

Αν όχι φτιάξε ένα.

Καλησπέρα, Highlander, προσπαθώ να κάνω, αλλά μου ζητάει σύνδεση με το server και μπαίνει στο ιντερνετ για σύνδεση στο δίκτυο... κάτι τέτοιο...

Κάποιο λάθος βήμα θα κάνω, μήπως μπορείς να με βοηθήσεις παραπάνω???

Δημοσ.

Start - Programs - Microsoft SQL Server - Entrerprise Manager - Console Root - Microsoft SQL Servers - SQL Server Group - (local) (WindowsNT) Δεξί κλικ - New ή Edit SQL Server Registration.

Ελπίζω να κάνεις τη δουλειά σου.

Δημοσ.
Start - Programs - Microsoft SQL Server - Entrerprise Manager - Console Root - Microsoft SQL Servers - SQL Server Group - (local) (WindowsNT) Δεξί κλικ - New ή Edit SQL Server Registration.

Ελπίζω να κάνεις τη δουλειά σου.

Καλησπέρα και πάλι, τις κινήσεις αυτές τις κάνω, απλά μετά ανοίγει ένα πλαίσιο διαλόγου με δυο επιλογές και ότι δοκιμές και να έχω κάνει δεν με αντιμετωπίζει σαν local....

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.

Δημοσ.

Μήπως το PC σου είναι πάνω σε Domain ?

Θα σου πρότεινα (αν όχι) να απεγκαταστήσεις πλήρως τον SQL μέχρι και delete από την registry καθώς και delete των αρχείων που είναι στους ανάλογους καταλόγους. (Δεν σβήνονται όλα δυστυχώς.)

Αν έχεις την standard έκδοση πες μου να σου στείλω ένα batch install για πιό εύκολη εγκατάσταση.

Δημοσ.
Μήπως το PC σου είναι πάνω σε Domain ?

Θα σου πρότεινα (αν όχι) να απεγκαταστήσεις πλήρως τον SQL μέχρι και delete από την registry καθώς και delete των αρχείων που είναι στους ανάλογους καταλόγους. (Δεν σβήνονται όλα δυστυχώς.)

Αν έχεις την standard έκδοση πες μου να σου στείλω ένα batch install για πιό εύκολη εγκατάσταση.

Όχι ένα απλό pc είναι, για προσωπική χρήση.

Απεγκατέστησα τon SQL SERVER 2000 STANDARD EDITION, διέγραψα και τα registry keys, την εγκατέστησα πάλι, και :

Start - Programs - Microsoft SQL Server - Entrerprise Manager - Console Root - Microsoft SQL Servers - SQL Server Group - δεξί κλικ - New SQL Server Registration -

βγαίνει παράθυρο διαλόγου "welcome to the register sql server wizard" δίνω επόμενο

-select a sql server

και εκεί που δεν λέει διαθέσιμοι server δεν υπάρχει κάτι οπότε πληκτρολογώ έσω user και πατάω επόμενο....

εμφανίζεται παράθυρο που λέει :

connect using:

the windows account information i use to log on my computer ...

or

the sql server login information that was assigned to me by the system....

δίνω το πρώτο και μου εμφανίζει μήνυμα ότι ο διακομιστής sql δεν υπάρχει ή δεν επιτρέπεται η πρόσβαση....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...