vpateri Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 έχω τα αναφερόμενα ηχεία και την onboard κάρτα ήχου (realtek a97) στο msi k8n neo2 platinum motherboard στο test που κάνω για τον ήχο δεν μπορώ να ακούσω με τίποτα τα 2 πλαινά ηχεία το κεντρικό, τα 2 μπροστά, τα 2 πίσω και το subwoofer δουλεύνουν εντάξει όλα τα καλώδια είναι οκ και σωστά συνδεδεμένα (άλλωστε το χρώμα του πλαστικού δε σε αφήνει να κάνεις λάθος) τα ηχεία είναι δηλωμένα σαν 7.1 στο σύστημα τα 2 πλαινά ηχεία δεν έχουν πρόβλημα αφού όταν τα τοποθετώ σαν πίσω ηχεία δουλεύουν κανονικά στο subwoofer η επιλογή είναι direct και όχι 5.1,6.1-->7.1 στην ουσία δηλαδή τα ηχεία συμπεριφέρονται σαν 5.1 μετά από όλα αυτά μήπως μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς συμβαίνει έχετε κάποια ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Αν εχεις 5.1 καρτα ηχου και βαζεις direct θα δουλευουν μονο τα 5 ηχεια σου. Πρεπει να βαλεις 5.1 -->7.1 upmix και να συνδεσεις το καλωδιο που ερχεται απο την καρτα ηχου στο woofer για τα πλαγια (side) στην υποδοχη για τα πισω (rear). Ετσι θα εχεις upmix και θα δουλευουν ολα τα ηχεια. Το 7.1 direct ειναι αν εχεις 7.1 καρτα ηχου και το 6.1-->7.1 upmix αν εχεις 6.1 καρτα ηχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Έχεις σίγουρα βάλει καλά τα cables? Ασε τα χρώματα , και αντιστοίχισέ τα σύμφωνα με τα "εικονιδιάκια". Δοκίμασες να βάλεις σαν πηγή στα πλαϊνά ηχεία ένα CD Player? Παίζανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vpateri Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 h karta hxou symfwna me to manual ths motherboard einai 7.1 exallou kai to site ths realtek to epivevaiwnei auto (realtec ALC850 chip) ta kalwdia symfwna me to manual einai ok dhladh oi mones eleutheres exodoi ths onboard kartas hxoy einai to microphone kai to line in tha tsekarw an dinei hxo se allh phgh kai tha enhmerwsw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Συμφωνα με το manual απο πια υποδοχη βγαινουν τα ηχεια? Δηλαδη Front + Subwoofer μαζι απο που? Τα μπροστα υποθετω απο το line out. Τα πλαγια και τα πισω απο που? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vpateri Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 exei alles 2 exodous 3 sto synolo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nautilus7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Έχω τα Gigaworks 7.1. Το καλώδιο που είχαν μαζί καταλήγει σε 3 καρφιά για σύνδεση με την κάρτα ήχου, ενώ από την άλλη έχει 4 καρφιά που πηγαίνουν στο subwoofer. Αν και τα δικά σου είναι έτσι, και αφού η κάρτα ήχου είναι 7.1, δηλαδή έχει 4 υποδοχές, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις άλλο καλώδιο. Συγκεκριμένα θέλεις 4 ξεχωριστά καλώδια που να έχουν στερεοφωνικά καρφιά και στις δύο άκρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vpateri Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 telika auto htan to kalwdio enw feugei me 4 karfia apo to sub katalhgei se 3 sthn karta hxou aporw giati dinoun auto to kalwdio apo thn creative vrika 4 xwrista kalwdia kai ola mia xara thanks nautilus7! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Γιατί κανονικά στις περισσότερες 8κάναλες κάρτες ήχου [ 7.1 δηλαδή ] το σήμα των Rear Channels φεύγει μαζί με το signal των Side. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nautilus7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Να ΄σε καλά vpateri. Εγώ πάντως νομίζω ότι μόνο στις κάρτες της Creative το σήμα των Rear Channels φεύγει μαζί με το signal των Side. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 "Εγώ πάντως νομίζω ότι μόνο στις κάρτες της Creative το σήμα των Rear Channels φεύγει μαζί με το signal των Side." Και στης Turtle Beach. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.