lefterhs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Σκεφτομαι να αγορασω και τα 5 seasons (δεν εχει βγει 6ο season etsi?)του babylon 5 + μια ταινια babylon που δεν ηξερα καν οτι υπηρχε... http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B0002RRSAQ/ref=ord_cart_shr/028-5234948-3729341?%5Fencoding=UTF8&m=A3JWKAKR8XB7XF Εγω ηξερα σαν ταινιες την pilot movie και το in the beginnning. Ξερει κανεις τι ειναι αυτη η ταινια? Υποθεση, σε ποιο χρονικο διαστημα του story διαδραματιζεται.... Η τιμη μου φαινεται πολυ καλη 203 ευρω για ολα. Κοιταξα play.com, amazon.com και στο amazon.de ηταν η καλυτερη τιμη. Ξερετε αν υπαρχει και κανενα αλλο e-shop να κοιταξω μηπως βρω καλυτερη τιμη? Κανενα προβλημα με το amazon.de? Δεν εχω ξαναπαρει τιποτα απο εκει... Οι παραδοσεις ειναι ΟΚ και στην ωρα τους? Αυτα τα ολιγα....
pseira Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το amazon.de και απο ότι εχω δει οι τιμές στα Babylon είναι οντως οι καλυτερες στην Ευρώπη. Μονο στη Ασία είναι φτηνότερα!!!! Το μόνο που με χαλάει είναι οτι όλοι οι τίτλοι στα κουτιά είναι στα Γερμανικα... "Die Erste Staffel" "Zweite Staffel" κτλ..... Επίσης οι ταινίες είναι οι : In the Beginning The Gathering Call to Arms River Of Souls Third Space Aυτη που λες εσύ είναι το Call to arms και διαδραματίζεται λίγο μετα το τέλος της 4ης season και μέσα στην 5η απο οτι εχω καταλάβει... Επίσης μετά το τέλος και της 5ης season είχε βγει ενα spin off το οποίο λέγεται Crusade και δυστυχώς άντεξε μόλις για 13 επισόδεια!
lefterhs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 pseira, thanks. Και εσυ φανατικος του Β5 ε? Λεω να τα αγορασω απο το amazon, γιατι αν περιμενω να τα φερουν στην Ελλαδα, κλαφτα... Εξαλλου και να τα φερουν καποτε, παλι δεν θα εχουν ελληνικους υποτιτλους οπως ολα τα star trek.
pseira Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Εγω τα εχω όλα σε DivX 10 dvd η σειρά 1 το Crusade και μερικά cd τα εργα. Τώρα ξαναβλέπω τη σειρά και είμαι στο μισό της season 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.