Prof_Chaos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Λοιπόν θέλω μια εξωτερική κεραία για το σπίτι και κυριώς μια οικονομική λύση με καλή απόδοση.Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχω ταράτσα αλλά σκεπή και δεν μπορώ να την εγκαταστήσω εκεί..Μπορώ όμως στο μπαλκόνι που βλέπει και παρνηθα και υμητό..Οποτε θα ήθελα και κάτι μικρούλι διακριτικό και να στήνετε ευκολα. Τι λύσεις υπάρχουν και απο που μπορώ να προμηθευτώ μία..Επισης τι άλλο θα χρειαστώ?Καλώδια ενισχυτές σηματος?Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη. ps:Επειδή μένω σε βουνό (Πεντέλη) και όπως είπα βλέπω πεντακάθαρα τους δέκτες σε πάρνηθα και υμητό χωρίς να παρεμβάλει τίποτα δεν πάμε για καμία extreme λυση..απλά το αναφέρω.
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 λίγο πρόχειρο δεν είναι το πλέγμα?Θα πιάνει καλά? Ενισχυτές καλώδια τι να προτιμήσω?
R_Barrichello Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Sorry Που κανω post στο ιδιο thread αλλα εχω μια παρεμφερη ερωτηση και ειπα να μην ανοιξω αλλο. Ιδου λοιπον το προβλημα μου: Εχω μια σχετικα μικρη κεραια αλλα παρολο που ειμαι σε οπτικη επαφη και με τον Υμμητο (οπου και ειναι στραμμενη) και με την Παρνηθα, σε ορισμενα καναλια (Alter, Eurosport,ΝΕΤ) εχω χαλια σημα. Ξερετε καμια καλη κεραια να μου προτεινετε? Παντως οι κεραιες του Υμμητου δεν ειναι ουτε 5 χιλιομετρα μακρια απο το σπιτι μου και μου φαινεται περιεργο που δεν πιανει καλα...
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Μια καλή κεραία στα 45 ευρώ είναι της Televes,Μία πορτοκαλι μικρή,τριπλή. Επειδή είνιαι τριπλή αν και πολύ μικρή εχει παρα πολύ καλα αποτελεσματα...
R_Barrichello Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Την εχω δει κι εγω που διαφημιζεται αλλα δεν ηξερα αν ειναι καλη! Ευχαριστω για την πληροφορια!
boredmind Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 re paidia piga se ena magazi mpika mesa zitisa mia keraia... me rwtise an vlepw imito eipa nai mouedwse mia me 20euro kai paizei mprket se 5 TVtautoxrona
adams Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2005 Η θεματολογία της Insomnia δεν καλύπτει πλέον το συγκεκριμένο θέμα. Τα υπάρχοντα θέματα θα παραμείνουν κλειδωμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.