agiosall~ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Εφτιαξα ενα forum το οποιο μεχρι στιγμης ειναι καλα του εχω περασει αρκετα mod και ολα ρολοι. Αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω τι να κανω για να μπορεσει τελικα να στειλει ενα γ@μημεν@ e-mail λεει οτι στελνει αλλα τελικα ο παραληπτης δεν παιρνει τιποτα. Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια. Ευχαριστω.
billpeppas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Στο Configuration έχεις βάλει τον SMTP Server ?
agiosall~ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Οχι ο host στον οποιο ειμαι εχω την εντυπωση οτι δεν το υποστηριζει στο free πακετο του
billpeppas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Στο Configuration του Forum , βάλε στο Use SMTP no , ώστε να χρησιμοποιεί το script. Αν πάλι δεν λειτουργεί , τότε δεν υπάρχει το Sendmail script [ Sendmail.cgi ] στον server σου. Checkare to directory cgi-bin στον server σου.
agiosall~ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 billpeppas, ευχαριστω παω να τσεκαρω!
agiosall~ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Τελικα δεν βρηκα τιποτα τι μπορω να κανω τωρα?
Dvs Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Prepei na vreis kapoin mail server (logika na pareis kapoio paketo me $$ ston server pou eisai) i na min xrisimopoieis mails
agiosall~ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Dvs, το θεμα ειναι οτι και αλλος ειναι με το free πακετο και λειτουργει μια χαρα επισης μου ειπε οτι δεν εχει κανει καμμια αλλαγη στις ρυθμισεις!
billpeppas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μάλλον στον άλλο έχουν κανονικά το sendmail.cgi , ενώ σε εσένα όχι. 2 λύσεις: 1) Ζητάς από τον Hoster σου να σου βάλει το script [ ή το ανεβάζεις εσύ ] [ αν έχεις δικαιώματα για upload s-s-scripts ] 2) Χρησιμοποιείς τον mail server της ADSL σου.
agiosall~ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Λοιπον για το πρωτο δεν εχω βρει καν φακελο cgi-bin οποτε και να θελω που να το ανεβασω? Το δευτερο δεν μπορω να το κανω εφοσον τις επομενες μερες θα σταματησω να εχω adsl
agiosall~ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 α οκ το αρχειo να το κανω search στο google η θα το βρω στα site του phpbb?
agiosall~ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Το βρηκα εκει που λεει $MY_FROM_EMAIL = "you\@yourdomain.com"; $MY_PROSPECT_EMAIL = "you\@yourdomain.com"; τι mail θα πρεπει να συμπληρωσω?
agiosall~ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Αυτο ακομα δεν λυθηκε αλλα δημιουργηκε αλλο ενα επιπλεον. Πριν λιγες μερες ο παλιος host επεσε οποτε πηγα σε καινουριο εκανα ακριβως οτι ελεγαν καποιες οδηγιες που βρηκα στο phpbb.com και ολα οκ. Μεχρι πριν απο λιγο που ανακαλυψα οτι οταν κανει login σε παει στα αρχεια του παλιου host εγω δεν το ειχα ανακαλυψει γιατι δεν εκανα ποτε συνδεση ημουν μεσα απο την αρχη "default" (να προσθεσω εδω οτι ο παλιος host ειναι παλι up). Γιατι γινεται αυτο πρεπει να αλλαξω κατι στα αρχεια του forum. Please βοηθεια.
billpeppas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Στο Configuration άλλαξες τα Domain Settings & το όνομα των Cookies ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.