Προς το περιεχόμενο

Prob με forum

agiosall~

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτιαξα ενα forum το οποιο μεχρι στιγμης ειναι καλα του εχω περασει αρκετα mod και ολα ρολοι.

Αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω τι να κανω για να μπορεσει τελικα να στειλει ενα γ@μημεν@ e-mail λεει οτι στελνει αλλα τελικα ο παραληπτης δεν παιρνει τιποτα. Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια.

Ευχαριστω. :D

Δημοσ.

Στο Configuration του Forum , βάλε στο Use SMTP no , ώστε να χρησιμοποιεί το script.

Αν πάλι δεν λειτουργεί , τότε δεν υπάρχει το Sendmail script [ Sendmail.cgi ] στον server σου.

Checkare to directory cgi-bin στον server σου.

Δημοσ.

Dvs, το θεμα ειναι οτι και αλλος ειναι με το free πακετο και λειτουργει μια χαρα επισης μου ειπε οτι δεν εχει κανει καμμια αλλαγη στις ρυθμισεις!

Δημοσ.

Μάλλον στον άλλο έχουν κανονικά το sendmail.cgi , ενώ σε εσένα όχι.

2 λύσεις:

1) Ζητάς από τον Hoster σου να σου βάλει το script [ ή το ανεβάζεις εσύ ] [ αν έχεις δικαιώματα για upload s-s-scripts ]

2) Χρησιμοποιείς τον mail server της ADSL σου.

Δημοσ.

Λοιπον για το πρωτο δεν εχω βρει καν φακελο cgi-bin οποτε και να θελω που να το ανεβασω?

Το δευτερο δεν μπορω να το κανω εφοσον τις επομενες μερες θα σταματησω να εχω adsl

Δημοσ.

Αυτο ακομα δεν λυθηκε αλλα δημιουργηκε αλλο ενα επιπλεον.

Πριν λιγες μερες ο παλιος host επεσε οποτε πηγα σε καινουριο εκανα ακριβως οτι

ελεγαν καποιες οδηγιες που βρηκα στο phpbb.com και ολα οκ.

Μεχρι πριν απο λιγο που ανακαλυψα οτι οταν κανει login σε παει στα αρχεια του παλιου

host εγω δεν το ειχα ανακαλυψει γιατι δεν εκανα ποτε συνδεση ημουν μεσα απο την

αρχη "default" (να προσθεσω εδω οτι ο παλιος host ειναι παλι up). Γιατι γινεται αυτο

πρεπει να αλλαξω κατι στα αρχεια του forum. Please βοηθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...