Critter Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Αρχιζουμε να παίρνουμε τα πανω μας σιγα σιγα. Το πρωτο λοιπον event μου για φετος θα γινει στοn Prive Χώρο (secret room) του Vitrine Club το Σαββατο 15/1. Το Vitrine Club για οσους δεν το ξερουν ειναι ενα κατ εξοχιν mainstream μαγαζι που ανοιξε φετος και ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα της Aθηνας(σαν τον κυριο χώρο του Venue) με πολυ ωραια διακοσμηση. Προσφατα επαιξε εκει και ο yves larock (zookey). To Σαββατο λοιπον κλεισαμε για τον Prive του χωρο ωστε να παιξουμε τη μουσικη μας που θα ξεκινησει με Deep House μεχρι να μαζευτει ο κοσμος και στη συνεχεια θα περασει απο Disco/Funky/Tribal House αγγιζοντας κατα διαστηματα εμπορικους ηχους και χωρις να ξεφευγουμε προς progressive. Στο τελος θα κλεισει με κομματια που ολοι αγαπησαμε απο το παρελθον και εχουν γραψει ιστορια στο χωρο της House. O M Castaway ειναι ενας νεος πολλα υποσχομενος Dj ο οποιος εχει εργαστει σε μαγαζια της μυκόνου, στο house of soul και στο μπαλουξ. Ενημερωτικα σας λεω οτι το συγκεκριμενο event τυχαινει να συμπιπτει με τα γεννεθλια μου και πιστευω οτι ολα θα ειναι τελεια :wink: Οποιος λοιπον θελει να περασει μια τρελη house βραδια δεν εχει παρα να μου στειλει pm και να μπει guest list με την παρεα του. Σας περιμενω ολους. P.S:Το εκλεισα Σαββατο γιατι συνηθως το βραδυ του Σαββατου ολοι βγαινουμε συνήθως :wink:
Finn Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Super super..οχι δε μπορω να ερθω λογω εξεταστικης αλλα καλα θα ειναι Αρχισαμε ν ανεβαινουμε κυριε Πανο Θελω ομως να παιξεις The weekend
Fozzy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Egw tha paw pantws kai thelw na paikseis to 2 take me away!! kai to Ain't no love kai to time & time again k ena swro alla heheeh
Critter Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Μην ανησυχεις :wink: .Απ ολα εχει ο βαξες. 8)
sol_power Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 PARTY PARTY PARTYYYYY..................Nanai kala o critter
Typhoon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Εγώ εννοείτε μέσα. Θυμάσαι το request μου πιστέυω
kage Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Λ. Συγγρού 58, φιξ Στον χώρο του παλιού "Mezzo Mezzo" ή pompei. το secret room ειναι ξεχωριστος χωρος απο το υπολοιπο με διαφορετικη μουσικη?αν ναι μπορεις να πηγαινεις οπου θες οποτε θες?
Critter Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 To secret room ειναι ξεχωριστος χωρος μεσα στο vitrine με διαφορετικη μουσικη. Μπορεις να πηγαινεις οπου θες και οποτε θες ανα πασα στιγμη. Οποτε αν καποιος θελει να ακουσει ελληνικα- rnb κτλ κανει μια βολτα και απο μεσα (απλα θα θεωρηθει προδοτης ----πλακα κανω φυσικα). Παντως ειναι πολυ ωραιο μαγαζι.
Critter Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 btw οποιοι ερθουν απο 6 ατομα και πανω τους συμφερει τραπεζακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.