xalia Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα βιβλίο για εκμάθηση JAVA??? να τονίσω ότι δεν έχω καμία επαφή με τη συγκεκριμένη γλώσσα και αν είναι εύκολο να μπορώ να το βρω σε κάποιο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ. Ζητάω πολλά? Ευχαριστώ. :roll:
Cue Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Προτείνω το Thiking in Java από Bruce Eckel. Έχει και code samples. Αν και υπάρχει δωρεάν online!
My8os Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Απο παπασωτηρίου δες αν σου αρέσει και αυτό. Εγώ που το έχω το βρίσκω καλό. Καλύπτει πολλά θέματα της java και είναι καλογραμμένο.
xalia Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Ευχαριστώ πολύ! Κατέβασα το Thinking in Java να του ρίξω μία ματιά και αύριο από Παπασωτηρίου θα αγοράσω όποιο από τα 2 βρω (Thinking in Java ή το πλήρες εγχειρίδιο της Java). Τους τελευταίους 7+ μήνες υπηρετώ τη μαμά πατρίδα και αφού διάβασα από Τέχνη της Απάτης μέχρι Illuminati αποφάσισα να προχωρήσω σε κάτι πιο “τεχνικό” συν το ότι ήθελα να μάθω Java. Τώρα που θα βρω τον υπολογιστή να κάνω εξάσκηση... Θεσσαλονίκη παρουσιάζομαι θα υπάρχουν τα άπειρα Internet Cafe...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.