marios007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 προσπαθώ να αντιγράψω κάποια CD στον σκληρό μου δίσκο και μου βγάζει : DATA ERROR CRC (cyclic redundany check) καθάρισα όσο μπορούσα το CD αλλά δυστιχώς δε κατάφερα και πολλά. Καμμία λύση; Κανένα πρόγραμμα που μπορεί να βοηθήσει; Ευχαριστώ.
migel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 προσπαθώ να αντιγράψω κάποια CD στον σκληρό μου δίσκο και μου βγάζει : DATA ERROR CRC (cyclic redundany check) καθάρισα όσο μπορούσα το CD αλλά δυστιχώς δε κατάφερα και πολλά. Καμμία λύση; Κανένα πρόγραμμα που μπορεί να βοηθήσει; Ευχαριστώ. Καλησπέρα . Δοκίμασε με το Bad Copy Pro
migel Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 ok thanksθα το δοκιμασω!!! Παρακαλώ . Τα κατάφερες ?
marios007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δεν κατάφερα δυστιχώς να σώσω τα αρχεία... είναι πολύ χάλια το CD...:? thansk anyway...
VCDencoder Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 dokimase kapio ugro gia cds/dvds ego exo to BIB RESTORER POLISH.
sash Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 dokimase kapio ugro gia cds/dvds ego exo to BIB RESTORER POLISH. φίλε vcdencoder βάλε ένα κενό στην υπογραφή σου γιατι σε mozilla χαλάει όλο το thread
gfilippas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Όντως "τραβάει" πολύ η υπογραφή του VCDencoder, αλλά και συ φίλε sash θα μπορούσες να έχεις κάπως μικρότερη φωτό στην δικιά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.