bill Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Ο Παρθενώνας είναι στην 27ή θέση και το Καλλιμάρμαρο στην 66ή θέση.
Tetix Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Σιγά μην δώσω λεφτά για ποιο λόγο;;; Για να υποστηρίξω την "Ελλάδα";;; Δεν είμαι και εθνικιστής... Εξ'άλλου τα θαύματα είναι δεδομένα και δεν αλλάζει αυτό...
Merlin_o_magos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Ypostirizontas apla tin xora sou den se kani ethnikisti..An thes min psifizis alla oxi kai na leme teties mpourdes
Tetix Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Ypostirizontas apla tin xora sou den se kani ethnikisti.. Δεν είναι πόλεμος για να την υποστηρίξω... Vote στο οποίο πληρώνεις είναι
Merlin_o_magos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 To sxolio mou den pigene toso stin ipostiriki tin idia gia na kanis vote oso stou oti aneferes oti den eisai ethnikistis .Dld san na eleges oti opios ipostirizi tin xora tou sto otidipote einai ethnikistis.Tespa kaloproaireta ta eipa ola Oti thelis kanis ase pou eixa grapsi kiolas oti AN thes psifizis.
Tetix Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Ειναι ολοφάνερο νομίζω ότι κάποιοι προσπάθουν να βγάλουν λεφτά και ελπίζω να μην ενδιαφερθεί και κανείς από το insomnia! Όσον αφορά το "εθνικιστής" βασικά το είπα για να τονίσω αυτό που ήθελα να πω. Τεσπα,... ασφαλώς και όποιος θέλει ψηφίζει...
knox Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Αυτο το θεμα εχει συζητηθει ξανα νομιζω.... Τεσπα, νομιζω οτι ειναι σκετη κοροιδια.-
Cristina Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=392363
laskos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Christina to avatar sou einai poli eknevristiko. Elpizo na min eimai o monos pou to vriskei etsi.
hugelacky Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Ειναι ολοφάνερο νομίζω ότι κάποιοι προσπάθουν να βγάλουν λεφτά και ελπίζω να μην ενδιαφερθεί και κανείς από το insomnia! 8a symfwnisw ki egw...mhn asxolh8eite
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.