Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για δυνατους παιχτες (προβλημα με WD 200 GB JB IDE).

Palm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα σκληρο WD 200 αρη jb κανονικο και τον εχω συνδεσει σε FIREWARE mode..εξωτερικα ...με εξωτερικη τροφοδοσια κ.τ.λ.

Δουλευει κανονικα εδω και μηνες....

Ξαφνικα παρουσιαζεται το εξης περιεργο..

Αδυνατει να λαβει δεδομενα....

Ενω στελνει ανετα....

εβαλα αλλο 200αρη στο fireware κουτι και δουλευει κανονικα..στελνει και παιρνει...

εβαλα καμμια δεκαρια σκληρους και ολοι δουλευουν κανονικα....

Ο συγκεκριμενος ομως αρνειται πεισματαικα να γραφτει κατι σε αυτον ενω κατα τα αλλα δουλευει κανονικα ..

Τον εβαλα το συγκεκριμενο και σε αλλα MOBOS με FIREWARE συνδεση και παλι τα ιδια..μουβγαζουν και ενα μηνυμα τα windows pro

xp1 ( περι ισως προβληματος hardware κ.τ.λ.)

Επι πλεον να σας πω οτι οταν προσπαθω να γραψω κατι σε αυτον εξαφανιζεται και απο το συστημα ο σκληρος και επανερχεται αμα κλεισω βγαλω το fireware καλωδιο και το χαναβαλω..

Τον εβαλα λοιπον σε IDE ΣΥΝΔΕΣΗ και δουλευει κανονκοτατα....ολα λειτουργουν αψογα σε θεση IDE.....

ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ και σας ρωταω αν γνωριζετε τι μπορει να συμβαινει.....\

Διοτι ο συγκεκριμενος δουλευε αψογα μεχρι εχτες ως fireware...

Ευχαριστω που με ακουσατε.....

Δημοσ.

Ίσως το εξωτερικό κουτί δεν υποστηρίζει τη μάρκα του 200άρι.Πολλά κουτιά όπως μπορεί να ξέρεις δεν υποστηρίζουν πάνω από κάποια gbyte σκληρού.Ίσως έχει πρόβλημα το κουτί με τη συγκεκριμένη μάρκα σκληρού που βάζεις.Δε μου έχει τύχει κάτι τέτοιο και δεν ξέρω να σου πω περισσότερα.Μια ερώτηση μόνο να σου κάνω.Οι άλλοι 200άρηδες που βάζεις στο κουτί είναι της ίδιας μάρκας με αυτόν που έχει το πρόβλημα;Γιατί αν είναι της ίδιας τότε δεν ισχύει αυτό που λέω.

Δημοσ.

Πρόβλημα του κουτιού είναι.

Υπάρχουν ασυμβατότητες , καθώς και κουτιά που δεν υποστηρίζουν δίσκους μεγάλης χωρητικότητας.

Δημοσ.

re paidia ton doulevei kanonika edw kai mhnes

apla afou doulevei o sklhros eswterika mallon pou sou xalase kati sto kouti.

vres idias markas sklhrou idias xwritikothtas. kai des an exei problhma to kouti

ston sklhro kane kanena check apo ta programmata ths etairias toy.

vres tis apodeixeis-eggyhshs tha sou xreiastoyn :))

Δημοσ.

Εχω αλλους 2 ιδιους σκληρους (wd 200 mg ide jb) και παιζουν μια χαρα με το ιδιο FIREWARE....

Σας ειπα οτι δοκιμασα καμμια 10 αρια σκληρους και παιζουν ολοι στο συγκεκριμμενο FIREWARE...

Εκεινο που σκεφτομαι ειναι μηπως υποβοσκει επερχομενη βλαβη........

και ισως πρεπει να τον καψω(χαλασω) γιατι δε δειχνει τωρα βλαβη ωστε να τον αλλαξω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...