Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Ηχεία creative T5900 και Soundblaster live 24bit

Belial

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα την βοήθειά σας, μου έκαναν δώρο για την γιορτή μου ηχεία 5,1 Creative T5900

ως εδώ όλα καλά. Επειδή δεν γνώριζαν αν έχω κάρτα ήχου που να υποστηρίζει ήχο 5,1

μου πήραν και μία soundblaster live 24 bit. Η μητρική μου είναι Gigabyte GA-8IPE100L

αυτή με το chip της REALTEK AC97 ALC658. Απο αυτά που έχω διαβάσει έχω καταλάβει ότι

καλύτερα είναι να έχω κάρτα 'ηχου ξεχωριστή για να μην δεσμεύονται πόροι του συστήματος.

Δοκιμάζω κι εγώ τα ηχεία με την ενσωματωμένη κάρτα ήχου όλα καλά. Πάω να εγκαταστήσω την Live 24bit

και ενώ την αναγνωρίζει ,μου ζητάει drivers, δοκιμάζω είτε χειροκίνητα έιτε αυτόματα και δεν γίνεται

η εγκατάσταση αυτών. Βρήκα οδηγίες από σελίδα της Dell αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα. Tην onboard κάρτα ήχου

την απενεργοποίησα από το bios και απεγκατέστησα τον driver της Realtek πριν εγκαταστήσω την κάρτα της creative. Σε pci το μόνο

άλλο που έχω εγκαταστήσει στο σύστημα είναι ένα modem της crypto.

α) Να επιστρέψω την κάρτα στο Πλαίσιο, αγοράζοντας κάτι άλλο και να μείνω με την onboard;

β) Να επιστρέψω την κάρτα και βάζοντας κάτι ακόμα να πάρω κάποια bulk audigy2; http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=28&Nav_Section_Id=28&Catalog_Id=1&Product_Id=237188&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Τον υπολογιστή τον έχω για κανένα παιχνίδι και για ακρόαση μουσικής.

Δευτέρα βλέπω να κατηφορίζω για Πλαίσιο περιμένω τις συμβουλές σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά πήρα την audigy2 η εγκατάσταση έγινε κανονικά οπότε υποψιάζομαι ασυμβατότητα της κάρτας με την μητρική ή μπορεί κάτι να έπαιζε με την συγκεκριμένη κάρτα.

Παραθέτω σελίδα που θα μπορέσει να βοηθήσει σε μελλοντική τοποθέτηση (εγκατάσταση)

κάρτας ήχου της Creative. http://kb.kxproject.lugosoft.com/guide/hardinst.html

Η σελίδα αφορά ανεξάρτητους drivers (kxproject) για creative κάρτες, όμως έχει έναν εύχρηστο οδηγό για την εγκατάσταση της κάρτας χωρίς conflict.

OXI !!! DEN KANOUN AUTOI OI DRIVERS !!!

Oi drivers tis sound blaster 24bit! DEN YPARXOUN POUTHENA STO INTERNET !!

An tous pires apo to plaisio ... eprepe na sou dosoun kai tous drivers tou.An den sou edosan apla pigene kai zita tous .

Prin liges meres eixa faei ton kosmo kai den brika POUTHENA sto internet tous drivers gia autin tin karta . Akoma kai sto forum tis creative den xeroun oute kai oi idioi ti ginetai me autous tous drivers. Me tous original drivers pantos pou pernete otan agorazete tin karta,douleuoun ola kanonika :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...