jim_222 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Βασικά επειδή σκέφτομαι να το πάρω, ξέρει κανείς τίποτα για το συγκεκριμένο laptop? Το έχει πάρει ήδη κανείς να μου πει τη γνώμη του; (Ή έστω να έχει κάποιο άλλο μοντέλο Ferrari) Την πιο καλή τιμή τη βρήκα στο play247 ( http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=707&zenid=250e3debfe083c257655d5323a4973a8) έχει αγοράσει κανείς τίποτα από αυτό το μαγαζί? Αλλιώς μετά την αμέσως καλύτερη προσφορά τη βρήκα στο ram-shop..... Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή.... please help μόνο ! Thanks for your time
jim_222 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Τελικά το παρήγγειλα σήμερα από το play247.gr, οπότε στο μέλλον θα ενημερώσω και για το λαπτόπι τι λέει αλλά και για το μαγαζί. Καλό μεσημέρι
jim_222 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Λοιπόν, καλησπέρα σας και πάλι! Το ΠΗΡΑ! Δεν έχει πάνω από 2 ώρες που το έχω, ο,τι και να πω νομίζω είναι λίγο. Αν και ακόμα το ψάχνω, φαίνεται πολύ καλό μηχάνημα! Ακόμα προσπαθώ να μαζέψω λίγο το χαμόγελο που έχω από τι στιγμή που ήρθε! Για το play247, μόνο καλά λόγια έχω να πω, τα παιδιάι φαίνεται να πήραν σωστά και σοβαρά αυτό που κάνουν. Μπράβο τους. Και από τιμές από ο,τι είδα στα περισσότερα πράγματα έχουν τις χαμηλότερες! Και τηλέφωνο που πήρα να ρωτήσω κάτι, πολύ εξυπηρετικοί, συγχαρητήρια και πάλι. Εύγε και καλή τους συνέχεια! (αρκεί να μην το χαλάσουν και αυτοί με τον καιρό)
dali13gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Από ό,τι είδα στα χαρακτηριστικά του, το μηχάνημα γ...ει και δέρνει! Καλορίζικο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.