vaggos69 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Γεια σας.Θελω να κανω uninstall το firewall απο το SP2.Δεν συνεργαζεται μαλλον καλα με τον NORTON GHOST 2005 που εχω(εχω βαλει το νορτον firewall 2003 ).Πως γινεταί?? Ευχαριστω και καλη χρονια σε ολους.
dali13gr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Καλημέρα Θα πας στο Control Panel-->Windows Firewall και θα το απενεργοποιήσεις από εκεί. Φιλικά
vaggos69 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Το εχω δοκιμασει αυτο μου ειπες και γινεται το εξης:καθε φορα που ξεκινουν τα windows μου βγαζουν μηνυμα οτι το firewall ειναι κλειστο και μετα παω στο control panel-->windows firewall και το βλεπω οτι ειναι on.Aυτο που θελω ειναι ή να το κανω τελειως uninstall ή τουλαχιστον να βγει απο το startup.Ξέρεις πιο αρχειο πρεπει να κανω disable?? Ευχαριστω Dali13gr
Isis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 μηπως ειναι ανοιχτο καποιο αλλο firewall και οχι του sp2?
tzoykas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Μία κίνηση είναι να απενεργοποιήσεις το firewall από κει που σου είπε ο dali13gr, και η επόμενη να πεις στο security center να μη σου πρήζει τον έρωτα κάθε φορά που καταλαβαίνει ότι το έχεις κλείσει .... Μήπως στην ερώτηση κάθε φορά κατά λάθος το ενεργοποιούσες;
dali13gr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Μήπως εννοείς οτι φαίνεται ενεργοποιημένο στο Secuity Center; Γιατί εφόσον έχεις το Norton Firewall, τότε το Security Center το αναγνωρίζει και σου λέει οτι το firewall είναι on. Δες μήπως είναι αυτό. Φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.