Προς το περιεχόμενο

Επιτέλους Ελληνικοί DivX υπότιτλοι στο Philips DVP-630!

Chupacabra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδιά help!!!

εβαλα το νέο firmware και πράγματι παίζει τους ελληνικούς υπότιτλους.

όμως:

παρατήρησα ότι όταν οι υπότιτλοι είναι σε μακριές σειρές, δεξιά και αριστερά κολάνε κάτι γράμματα, τα οποία αν και οι υπότιτλοι φεύγουν αυτά παραμένουν σαν σύμβολα-στίγματα στην ταινία. ιδιαίτερα ενοχλητικό δεν είναι αλλά χαλάει η εικόνα όσο να ναι - δεν είναι ωραίο να βλέπτεις αυτά τα άσπρα στίγματα- απομηνάρια κομμένων γραμμάτων.

Επίσης τα γράμματα είναι μικρά ή μαλλον όταν έχουν ανοιχτό φόντο πίσω δεν φαίνονται εύκολα. γίνεται κάτι; αν περάσω τους υποτιτλους στην ταινία με το avisub θα φαίνονται καλύτερα;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά, υπάρχει κανένας ειδικός τρόπος να επιλέξεις subtitles?? Έχω το divx και το srt γραμμένο με σε ένα CD (με το ίδιο filename), αλλά δεν μπορώ να κάνω τους υπότιτλους να παίξουν με τίποτα (όταν πατάω subtitles, μου βγάζει το χεράκι...)

Ίδιο πρόβλημα με τον φίλο nanas, μόνο που δεν δουλεύει με κανένα από τα 6 που δοκίμασα

Thanks

btw αυτό δεν μου δούλεψε δυστυχώς

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Παιδιά, υπάρχει κανένας ειδικός τρόπος να επιλέξεις subtitles?? Έχω το divx και το srt γραμμένο με σε ένα CD (με το ίδιο filename), αλλά δεν μπορώ να κάνω τους υπότιτλους να παίξουν με τίποτα (όταν πατάω subtitles, μου βγάζει το χεράκι...)

Ίδιο πρόβλημα με τον φίλο nanas, μόνο που δεν δουλεύει με κανένα από τα 6 που δοκίμασα

Thanks

btw αυτό δεν μου δούλεψε δυστυχώς

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΓΕΡΑ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΥΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ!!!

Όλο το κόλπο είναι ότι από το "Files" menu, επιλέγεις το υπότιτλο πρώτα, πατάς το κουμπάκι Subtitles στο τηλεχειριστήριο και μετά ξεκινάς την ταινία.

τότε πατάς παλι το subtitles και απαντά encoding και τους εμφανίζει.

Καθυστερεί λίγο να τους φορτώσει- μετερέψει αλλα μετά ειναι οκ!

Βέβαια πρέπει να ειναι απόλυτα συγχρονισμέμοι από την αρχή γιατι δεν ξέρω αν μπορείς να διορθώσεις το συγχρονισμό!

Δημοσ.

Ρε παιδιά το χρησιμοποιείτε αυτό; (τους ελληνικούς υπότιτλους εννοώ)

Εμένα με νευριάζει αφάνταστα που είναι flat και δυσκολεύομαι να τους διαβάσω (αν έχει και ανοιχτόχρωμο background ειδικά)... Θα βόλευε πολύ έστω και το κλασσικό σκούρο bg πίσω από τους υπότιτλους που είχαν παλιά οι ταινίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...