christos1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα στην παρέα και καλή χρονιά με υγεία. Γνωρίζει κάποιος της ρυθμίσεις για το DVD Decrypter 3.5.2.0 Ευχαριστώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Τι διαφορες εχει ??? Δεν ειδα κατι.Τι προβλημα εχεις ??? :?: :?:
christos1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Τι διαφορες εχει ??? Δεν ειδα κατι.Τι προβλημα εχεις ??? :?: :?: Γεια σου φίλε και καλή χρονιά με υγεία. Εγώ είχα την έκδοση 3.1.4.0, και ή καινούργια 3.5.2.0 έχει μεγάλη διαφορά από αυτήν που είχα εγώ, σχετικά με της επιλογές και της ρυθμίσεις της καινούργιας έκδοσης. Δεν γνωρίζω της ρυθμίσεις που πρέπει να βάλω στα Settings στην 3.5.2.0 Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με της ρυθμίσεις για την 3.5.2.0 Ευχαριστώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Τι διαφορες εχει ??? Δεν ειδα κατι.Τι προβλημα εχεις ??? :?: :?: Γεια σου φίλε και καλή χρονιά με υγεία. Εγώ είχα την έκδοση 3.1.4.0' date=' και ή καινούργια 3.5.2.0 έχει μεγάλη διαφορά από αυτήν που είχα εγώ, σχετικά με της επιλογές και της ρυθμίσεις της καινούργιας έκδοσης. Δεν γνωρίζω της ρυθμίσεις που πρέπει να βάλω στα Settings στην 3.5.2.0 Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με της ρυθμίσεις για την 3.5.2.0 Ευχαριστώ.[/quote'] Την εβαλα κι εγω την εκδοση αυτη , δεν πειραξα καμμια ρυθμιση , οπως και στις προηγουμενες , και δεν εχω προβλημα...Καλη Χρονια !!!
nk_surfer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Kalh xronia !!!! Phgaine sto parakatw link kai 8a vreis guides gia to DVDDecrypter kai gia DVDShrink.....Pantws kai egw sto DVDDecrypter den exw alla3ei kati apo tis default ry8miseis... http://dvd.stuff.gr/guides.php
Isis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 οταν το ανοιγω μου βγαζει κατι μηνυματα οτι δνε υπαρχει dvd μεσα στο drive, ενω εγω το ανοιγω για να ελεγξω αν υπαρχουν updates.. τι μπορω να κανω για αυτο? υπαρχει επιλογη να μην ανιχνευει αυτοματα για dvds, αλλα να επιλεγω εγω οποτε θελω?
christos1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Kalh xronia !!!!Phgaine sto parakatw link kai 8a vreis guides gia to DVDDecrypter kai gia DVDShrink.....Pantws kai egw sto DVDDecrypter den exw alla3ei kati apo tis default ry8miseis... http://dvd.stuff.gr/guides.php Καλησπέρα φίλε μου! Το LINK που αναφέρεις είναι για το πώς μπορείς να κάνεις αντιγραφεί και γράψιμο με τα συγκεκριμένα προγράμματα' date=' αλλά δεν αναφέρει για ρυθμίσεις για τα προγράμματα. Το αναφέρω αυτό γιατί η προηγούμενες εκδόσεις και αυτήν που έχω εγώ την 3.1.4.0 χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις στο settings, για να κάνεις σωστή αντιγραφή χωρείς προβλήματα. Αν κάποιος γνωρίζει της ρυθμίσεις στο [b']settings[/b] για την έκδοση 3.5.2.0 παρακαλώ πολύ ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ.
giorgos th. Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 οταν το ανοιγω μου βγαζει κατι μηνυματα οτι δνε υπαρχει dvd μεσα στο drive, ενω εγω το ανοιγω για να ελεγξω αν υπαρχουν updates.. τι μπορω να κανω για αυτο? υπαρχει επιλογη να μην ανιχνευει αυτοματα για dvds, αλλα να επιλεγω εγω οποτε θελω? den einai provlima auto Isis.etsi leitourgei to programma.asto na ta vgazei auta.
gerontas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Αν κάποιος γνωρίζει της ρυθμίσεις στο settings για την έκδοση 3.5.2.0 παρακαλώ πολύ ας μου απαντήσει.Ευχαριστώ. Στις περισσότερες περιπτώσεις το decrypter δουλεύει μια χαρά με τις default ρυθμίσεις. Προσωπικά προτιμώ: Στην κάρτα File Mode επιλεγμένα τα Remove IFO/BUP PUOs και VOB PUOs Στην κάρτα IFO Mode επιλεγμένα τα Remove PUOs και VOB PUOs Στην κάρτα ISO Read Mode επιλεγμένα τα Remove IFO/BUP PUOs και VOB PUOs Στην κάρτα CSS επιλεγμένo το Detect Mastering Errors Τον έλεγχο των ενημερώσεων προτιμώ να μην τον αφήνω στα προγράμματα' date=' αλλά αυτό μπορεί να είναι και ιδιοτροπία μου. Μια και ο λόγος για τις αλλαγές της 3.5.2.0, η αλλαγή του booktype αφορά πιά περισσότερες συσκευές (επιτέλους [b']και[/b] Plextor) Βλέποντας σε άλλο μήνυμα ότι αντιμετωπίζεις πρόβλημα με IFOEdit στην επιλογή των υποτίτλων, θα πρότεινα επεξεργασία με Decrypter σε File Mode και χειρισμό γλωσσών και Υποτίτλων με το DVDShrink στα αρχεία που θα προκύψουν. Το IFOEdit είναι εξαιρετικό πρόγραμμα, αλλά δεν είναι και υπόδειγμα ευχρηστίας στο συγκεκριμένο τομέα. Ελπίζω να βοήθησα.
nautilus7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Στην κάρτα CSS[/u'] επιλεγμένo το Detect Mastering Errors Τι είναι αυτό;
gerontas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Τι είναι αυτό; Με ενεργοποιημένο το Detect Mastering Errors, το Decrypter ελέγχει για αλλαγή του κλειδιού κρυπτογράφησης στο Μέσο ενός αρχείου VOB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.