Προς το περιεχόμενο

Microsoft Notebook Wireless Optical Mouse

Papajohn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello!

Πριν κανα 2μηνο αγόρα σε μια φίλη μου το παραπάνω mouse για το φορητό της. Όλα καλα, το συνδεσε και το χρησιμοποιούσε κανονικα για κανα μηνα.

Μια μερα το mouse σταμάτησε να ανταποκρίνεται. Της έκλεινε το "φωτακι" του ποντικιου απο μονο του. Του αλλαξε μπαταρία, τίποτα. Αφου το παράτησε, μου το έδωσε σε μενα να το δω...

Λοιπον κατ' αρχην εγω του εβαλα καινούρια μπαταρία. Μολις "τράβηξα" τον δεκτη απο τη κουμπωτη θεση του κατω απο το Mouse το ποντικι άναψε. Συνδεσα τον δεκτη στο PC μου και το ledaki του δέκτη επισης αναψε. Αφου τον είδαν τα winxp(sp1) μου, τον εγκατέστησαν αλλα το ποντίκι δεν κουνιόταν στην οθόνη. Δοκίμασα να πατησω το led του δεκτη το οποίο κάνει connect. Το πατησα και το led του ποτντικιου άρχισε να αναβοσβήνει. Πατησα και το led του ποντικιου και υποτείθεται οτι ποντικι-δεκτης συντονίστηκαν. Και παλι όμως καμμια απόκριση.

Δοκιμασα άπειρες φορές να βαλω-βγαλω τον δεκτη στη USB, δοκίμασα 2 θυρες USB, δοκίμασα τα πάντα, ο δείκτης δεν κουνιέται ρουπι. Μια φορα μονο μετακινήθηκε 1 εκατοστό στην οθόνη μετα απο αμέτρητα βαλε-βγαλε και ξανανέκρωσε αμέσως.

Μετα απο μιση ώρα προσπαθειων τώρα οταν συνδέω τον δέκτη δεν ανοίγει ούτε το φωτάκι του! Παρόλα αυτα τα win κανουν τον ήχο οτι βρεθηκε συσκευή... Παλι δεν κουνιέται τίποτα...

Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Αν είναι χαλασμένο που το πάω;; Έχω την απόδειξη αγοράς, έχει εγγύηση; Πρέπει να το γυρίσω στο Πλαίισιο που το αγόρασα;;

Ευχαριστω για την υπομονή!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...