christos1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα στην παρέα και καλή χρονιά. Έχω τα WINXP HOME EDITION GR (SP2) Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τους υπότιτλους σε μερικές ταινίες. Όταν κατεβάζω κάποια ταινία με το DVD Decrypter μόνο την ταινία σε (FILE MODE), και γίνεται η επεξεργασία με το IfoEdit, για αφαίρεση περιττών αρχείων ήχου και γλώσσας, και μετά η συμπίεση με το DVD Shrink, ενώ στο PC όταν την βλέπω μου βγάζει τους υπότιτλους, όταν την γράψω σε ένα DVD-R και την βάλω στο DVD PLAYER δεν μου βγάζει τους ελληνικούς υπότιτλους. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει και το κάνει αυτό σε μερικές ταινίες?. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Έχω το DVD Decrypter v3.1.4.0 και το DVD Shrink v3.0 Beta 5
nautilus7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Γιατί χρησιμοποιείς το ifoedit για την αφαίρεση περιττών αρχείων ήχου και γλώσσας και το DVD Shrink για την συμπίεση; Το DVD Shrink δεν τα κάνει και τα δύο; Όσον αφορά στους υπότιτλους, αφού τα καινούργια σου DVD δεν έχουν μένου (υποθέτω), θα πρέπει να επιλέξεις τους ελληνικούς υπότιτλους από τις ρυθμίσεις του DVD player.
christos1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Γιατί χρησιμοποιείς το ifoedit για την αφαίρεση περιττών αρχείων ήχου και γλώσσας και το DVD Shrink για την συμπίεση; Το DVD Shrink δεν τα κάνει και τα δύο; Όσον αφορά στους υπότιτλους, αφού τα καινούργια σου DVD δεν έχουν μένου (υποθέτω), θα πρέπει να επιλέξεις τους ελληνικούς υπότιτλους από τις ρυθμίσεις του DVD player. Γεια σου φίλε μου! Το DVD Shrink κάνει αυτό που λες, αλλά με το DVD Decrypter είσαι πολλή ποιο σίγουρος ότι θα κάνεις την δουλεία σου. Το DVD Shrink μερικές φορές παρουσιάζει προβλήματα στην αντιγραφή της ταινίας. Το πρόβλημα μου δεν είναι εκεί, αν διάβασες το πρόβλημα μου είναι άλλο. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει παρακαλώ ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ.
nautilus7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί μπλέκεις με το ifoedit . Το DVD Shrink τι προβλήματα σου παραουσιάζει; Ποιος μίλησε για το DVD Decrypter;
christos1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2005 Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί μπλέκεις με το ifoedit . Το DVD Shrink τι προβλήματα σου παραουσιάζει; Ποιος μίλησε για το DVD Decrypter; Γεια σου φίλε μου! Το πρόβλημα που έχεις με το DVD Shrink είναι ότι αν το δισκάκι είναι γρατσουνισμένο δεν μπορεί να το αντιγράψει, σε αντίθεση με το DVD Decrypter έχεις την δυνατότητα να διαβάσει και να σου κάνει αντιγραφεί και γρατσουνισμένο δισκάκι, δεν εννοούμε δισκάκι που είναι λίγο γρατσουνισμένο, αλλά σε ποιο βαρείας μορφής γρατσουνισμένο δισκάκι. Αν διάβασες το αρχικό μηνυμά μου το πρόβλημα μου είναι άλλο. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει στο πρόβλημα παρακαλώ ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.