Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

christos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα και καλή χρονιά.

Έχω τα WINXP HOME EDITION GR (SP2)

Όταν κατεβάζω μια ταινία FULL DISK με ένα DVD-ROM (PIONEER DVD-120) με το DVD Decrypter σε (FILE MODE), και μετά ανοίγω το DVD Shrink για συμπίεση και ξεκινάει η επεξεργασία μου βγάζει ERROR και σταματάει η επεξεργασία, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να συνεχίσω την επεξεργασία και συμπίεση.

Αντίθετα όταν κάνω το ίδιο πράγμα αλλά με το DVD RECORDER δεν μου παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει και με το DVD-ROM μου κάνει αυτό το πρόβλημα, γιατί δεν είναι λύση να έχω μόνιμα το DVD RECORDER και για τα 2 πράγματα, αντιγραφή και γράψιμο.

Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Έχω το DVD Decrypter v3.1.4.0 και το DVD Shrink v3.0 Beta 5

Δημοσ.
Γιατί δε βάζεις τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των προγραμμάτων μήπως και λυθεί το πρόβλημα;

Γεια σου φίλε μου!

Το θέμα είναι ποιο είναι το πρόβλημα και μου το κάνει αυτό.

Αν το πρόβλημα είναι με της εκδόσεις προγραμμάτων να της κατεβάσω, αλλά αυτό είναι το πρόβλημα ή κάτι άλλο?

Αν κάποιος γνωρίζει παρακαλώ ας μου απαντήσει.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Για να καταλάβω: το πρόβλημα σου παρουσιάζεται στο DVD Shrink μόνο όταν έχεις περάσει την ταινία στον σκληρό με το DVD-ROΜ;

Όσο αφορά στην ενημέρωση των προγραμμάτων, πιστεύω ότι είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει κάποιος όταν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη χρήση τους...

Δημοσ.
Για να καταλάβω: το πρόβλημα σου παρουσιάζεται στο DVD Shrink μόνο όταν έχεις περάσει την ταινία στον σκληρό με το DVD-ROΜ;

Όσο αφορά στην ενημέρωση των προγραμμάτων' date=' πιστεύω ότι είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει κάποιος όταν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη χρήση τους...[/quote']

Γεια σου φίλε μου!

Αυτό ακριβός είναι το προβλημά μου, όταν έχω περάσει την ταινία με το DVD-ROM.

Αν γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το πρόβλημα παρακαλώ ας μου απαντήσει.

Ευχαριστώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μάλλον από το drive είναι το πρόβλημα , έχω ένα dvd LG και μου κάνει τα ίδια. Ειμαι πεποισμένος οτι φταίει το reader. Με το writer ολα καλα. Δοκίμασε ενα άλλο dvd reader.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...