Slammer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Αν στη πίσω επιφάνεια υπάρχουν τεσσερις τρυπες με σπείρωμα, που σχηματίζουν τετράγωνο 70x70 ή 100x100 (vesa mount) τοτε η βάση μπορεί να τοποθετηθεί.... (Αν δεν φαίνονται με τη μία, μπορεί να ειναι πίσω από το αυτοκόλλητο που γραφει τα στοιχεία της οθόνης. Δοκίμασε να ψιλαφήσεις το αυτοκόλλητο....) Όντως πολύ καλή αγορα...
skiabox Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Χωρις να ψαξω λες να το βρω αυτο σε κανενα pdf με τεχνικα χαρακτηριστικα?
skiabox Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Τελικα την κοιταξα απο πισω και εχει 4 βιδες (για σταυροκατσαβιδο) και οντως ειναι τετραγωνο το πλαισιο με διαστασεις 11,2χ11,2 περιπου.Το γραφειο μου εχει παχος 2,5 εκατοστα.Κανει λετε?
skiabox Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Παντως απο οτι ειδα σε ενα pdf το βαρος της οθονης μου ειναι 5 κιλα.Οποτε δεν ειμαι μεσα στις προδιαγραφες του βραχιονα.
spirosta Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Το πλαίσιο στο Site γράφει βάρος 3 κιλά αλλά νομίζω ότι αναφέρεται στο βάρος του βραχίονα. Έχω δει το βραχιόνα να κρατά κανονικά και 19άρα οθόνη edit: Εγώ έχω αυτόν http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1080&Nav_Section_Id=205&Catalog_Id=1&Product_Id=33523&Merchant_Id=1&sts_cid=3 και είμαι μια χαρά. είχα πάνω μια 17crt και θα τον κρατήσω αφού είναι πολύ βολικός.
skiabox Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Αμα ειναι ετσι να τον παραγγειλω.Τα παιδια που το εχουν αγορασει ηδη μπορουν να μας πουνε ποσο ζυγιζουν οι οθονες τους περιπου?Ευχαριστω.
gokal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ έχω βάλει μία Philips 17'' http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156277 στον βραχιονα που λες http://www.plaisio.gr/IWCatProductP...oduct_Id=230652 . Μια χαρα είναι ... σταθερότατη... Επίσης υπολόγισε ότι θα ξεβιδώσεις την βάση στήριξης της οθόνης σου, αφού δεν χρειάζεται πλέον, οπότε θα ελαφρύνει αρκετά! Το μόνο κακό με τον βραχίονα του Πλαισίου είναι ότι χρειάζεται το γαλλικό κλειδάκι αν θες να ρυθμίσεις την κλίση πανω-κατω και δεξιά-αριστερά. Εκτός αν το αφήσεις λίγο χαλαρό. Για ρύθμιση σε ύψος πανω-κατω ευτυχώς έχει μοχλό.
skiabox Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 απο οτι διαβαζω μαλον θα το ρισκαρω και θα τον παραγγειλω τον βραχιονα.και μενα λιγα μου φενονται τα 3 κιλα που λεει.
HamerZ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Τον πήρα και εγώ σήμερα. - 'Ενα βασικό πρόβλημα ήταν με τις μακριές βίδες. Το μήκος τους είναι αρκετά μεγάλο για τις τρύπες της οθόνης οπότε και χρειαστηκε η χρήση πλαστικής ροδέλας (από γειτονικό κατάστημα σχετικό με υδραυλικά κτλ) σε κάθε βίδα, μεταξύ μεταλλικής επιφάνειας και οθόνης. - Επίσης, οι τρύπες ήταν καλυμένες με πλαστικές τάπες. Αρκετά καλή λύση. Το βασικό, σε σχέση με την προηγούμενη βάση που είχα για μέχρι και 17άρες CRT, είναι ότι μπορώ να γυρίζω αριστερόστροφα & δεξιόστροφα την οθόνη.
skiabox Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Το πηρα και εγω και το εγκατεστησα.Οσο αφορα τις δικες του μακριες βιδες απλα δεν τις χρησιμοποιεις και χρησιμοποιεις αυτες που ειχε η οθονη σου απο πριν.Ειναι οντως πιο μακριες απο τις default της οθονης οποτε αν τις χρησιμοποιησεις δε βιδωνει καλα το πλαισιο πανω στην οθονη και παλαντζαρει.Ο οριζοντιος αξονας παντως μου φανηκε λιγο κοντος.Δηλαδη αν το βιδωσεις στο γραφειο σου δε παει και πολυ μακρια η οθονη.Εγω αναγκαστηκα να βιδωσω το καθετο τμημα σε αλλο διπλανο τραπεζι!(Για αυτον τον λογο τον πηρα τον βραχιονα,για να απομακρυνω την οθονη απο τα ματια μου καθως το γραφειο μου δεν ειναι και πολυ μεγαλο σε βαθος.)
usr_1456 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Μετα απο ενα ψαξιμο στην Ελληνικη και διεθνη αγορα αγορασα τον βραχιονα απο το Πλαισιο. Νομιζω οτι σιγουρα αξιζει τα χρηματα που πληρωνεις. Η οθονη βιδωνεται επανω στο τετραγωνικο μεταλλικο πλαισιο που εχει ο βραχιονας. Ολες οι οθονες που ειναι συμβατες με το standard VESA μπορουν να βιδωθουν υποθετω. Οι βιδες που εχει το κουτι εχουν σχετικα μεγαλο μηκος οποτε χρησιμοποιησα αυτες που ειχε ηδη η οθονη. Η Κατασκευη ειναι καλη αν και χωρις μαρκα. Επισης οδηγιες συναρμολογισης δεν υπηρχαν αλλα δεν θα εχεται καποιο ιδαιτερο προβλημα νομιζω. Το συστημα εχει εναν καθετο δοκο επανως στον οποιο κλειδωνει ενας βραχιονας. Το κλειδωμα γινεται με εναν μοχλο, το οποιο μπορειται αφοβα να τον πιεσεται εως κατω. Το μεγιστο μηκος του βραχιονα ειναι περιπου 55cm απο το πισω μερος του τραπεζιου συν το παχος της οθονης. Μεγιστο υψος περιπου 40cm συν το μισο υψος της οθονης. Η οθονη γυριζει προς τα πανω-κατω αλλα και περιστρεφεται σε μορφη Landscape-Portrait. Κατι πολυ χρησιμο για καποιους επαγγελματιες. Οταν βλεπω καμια ταινια την τραβαω πιο κοντα στην καρεκλα και πολυ ευκολα την πιεζω προς τα πισω. Προσοχη θελει μονον οταν πιεζεται τους βραχιονες προς τα πισω διοτι εαν δεν ειναι βιδωμενος καλα ο δοκος μπορει το συστημα να μετακινιθει. Επισης κατω απο τους βραχιονες εχει καποια πλαστικα στυριγματα για τα καλωδια της οθονης για να μην κρεμονται. Προσοχη διοτι εαν τα τοποθετισετε τοτε ειναι δυσκολο να τα βγαλεται. Εγω παντως που τα εχω βαλει δεν τα χρησιμοποιω διοτι απαιτουν το μηκος των καλωδιων να ειναι μεγαλο ή ο υπολογιστης να ειναι κοντα στην οθονη Συμπερασματικα μια καλη κατασκευη και πολυ καλη επιλογη αγορας.
etheo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Υπάρχει site με τέτοιες βάσης. http://www.ergotron.gr/eu/en/default.asp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.