InDiO Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Μιας και η EIZO που έχω δεν έχει βάση, αλλά είναι σαν κάδρο, μου ήρθε η ιδέα πόσο εργονομικότερη θα ήταν αν στηρίζονταν σε ένα βραχίονα που θα "έδενε" πάνω στο γραφείο μου. Θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο επίσης για το γεγονός ότι δυστυχώς το συγκεκριμένο μοντέλο έχει κακή γωνία θέασης, ΜΟΝΟ όταν την βλέπεις από χαμηλότερα, κάτι το οποίο συμβαίνει όταν βλέπω ταινίες. Επειδή είναι σαν κάδρο και δεν έχει βάση, δεν μπορώ να της δώσω tilt προς τα κάτω για να αποφύγω τις μεγάλες προς τα κάτω γωνίες που χαλάνε το contrast. Για τους δύο λόγους ψάχνω για κάτι τέτοιο. Το ζήτημα είναι πως ότι έχω δεί είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ. Ακόμη και 400ε μου είπε πωλητής στο multirama και έπεσα κάτω από τα γέλια. Έχει κάνει ποτέ κανείς κάτι τέτοιο με την TFT του; Καμιά γνώμη για το που να βρω κάτι να συμφέρει;
predalien Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Την FlexScan L550 έχεις? Τότε μπορείς να πάρεις απο την ίδια την ΕΙΖΟ βραχίονα ή stand για το δικό σου μοντέλο. :arrow: http://www.eizo.com/products/accessories/index.asp
InDiO Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Καλή παρατήρηση predalien, δεν βλέπω όμως να γράφει τιμές πουθενά. Σίγουρα απο EIZO θα ήταν ότι καλύτερο...Η αντιπρόσωπος της EIZO στην ελλάδα έχει ενα site που απλά ανοίγει σε frame το σαιτ http://www.eizo.com (το international δηλαδή).
InDiO Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Τελικά, κανείς δεν έχει κάνει τέτοιο; Τι διάολο πρώτος το σκέφτηκα;
predalien Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Πάρε ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπία και ρώτα τους για το βραχίονα ή το stand που σε ενδιαφέρει. Το stand για την L550 έχει κοντά στα 140€. Πιθανόν οι τιμές να έχουν αλλάξει. Microtec AE 17 Skiathou str., Ag.Anargyroi 13561, Greece Tel: +30 210 2323500, Fax: +30 210 2318300
Tetix Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Το stand για την L550 έχει κοντά στα 140€. Όλο και κάποιος θα το έχει σκεφτεί
InDiO Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Ρε γαμώτο δεν είναι πολλά 140(!!) ευρώ για ένα stand; Την οθόνη την πήρα 520ε τελική, στο 20% της τιμής της οθόνης να είναι το στάντ... Θα πάρω να ρωτήσω. Ήδη σκέφτομαι μήπως παίξει καμιά ιδιοκατασκεύη.
drm Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Το πλαίσιο έχει βραχείονες στήριξης TFT στα 35Ε, πιθανόν να είναι μόνο για τα μοντέλα που έχει το πλαίσιο βέβαια, αλλα στο φυλλάδιο δεν το διευκρινίζει... δεν χάνεις τπτ να ρωτήσεις...
InDiO Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Ναι είχα δει αυτούς που έχει το πλαίσιο. Ένα προϊόν μόνο είναι για την ακρίβεια. Το έχω παραγγείλει, θα πάω να το τσεκάρω. Ναι την L550 έχω.
skiabox Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Παιδια σκεφτομαι να παρω και εγω εναν βραχίονα για την οθονη.Βρηκα αυτο εδω στο Πλαίσιο http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=1080&Product_Id=230652 αλλα δε μπορω να καταλαβω απο την φωτογραφια πως συγκρατει την οθονη.Μηπως το εχει παρει κανεις να μας πει?Ευχαριστω.
drm Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπόν παιδία, έχω πάρει τον βραχίονα από το πλαίσιο.Έχω μία οθόνη Samsung 17" 172V. Επειδή δεν είμαι σπίτι δεν μπορώ να δώσω ακριβέις διαστάσεις αλλά είναι περίπου 50εκ ύψος και 50 εκ μήκος. Είναι αρκετά στιβαρή κατασκευή και δεν γέρνει από το βάρος της οθόνης (βασικά γέρνει λίγο εάν αφήσεις χαλαρες τις κλειδώσεις, αλλά όχι κάτι σοβαρό, άλλωστε μπορείς να τις σφίξεις). μπορείς να αλλάξεις την γωνία της οθόνης πάνω κάτω, και να την περιστρέψεις (Portrait / Landscape). Πιάνει στην οθόνη από πίσω με τέσσερις βίδες σε δύο τετράγνωνες περιοχές 7χ7 και 5χ5 (στο περίπου). Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα 35Ε που έδωσα και την θεωρώ από τις καλύτερες αγορές μου...
nikoskon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Apo th stigmh pou h tft exeis sthn raxh ths ypodoxh gia vides pou akolou8oun ta protypa VESA,tote opoiosdhpote VESA compatible vraxionas kanei gia thn sygkekrimenh o8onh. apla na koita3ete to varos pou antexei o ka8e vraxionas.
kerneld Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Και εγώ αγόρασα τον βραχίονα του Πλαισίου για μια NEC 17" TFT που έχω. Πολύ στιβαρή κατασκευή και δείχνει να αντέχει και πολύ μεγαλύτερο βάρος. Ρυθμίσεις δέχεται αρκετές όπως λέει και ο φίλος drm (portrait/landscape). Αυτό που ήθελα εγώ ήταν να μπορώ να την τραβάω κοντά μου όταν κάνω λεπτοδουλειά σε επεξεργασία φωτό, κάτι το οποίο ο βραχίονας το κάνει πανεύκολα. Μετά την ξανασπρώχνεις τέρμα πίσω στο βάθος του γραφείου. Για να δέσει γερά, χρειάζεται και γερό γραφείο (με αρκετά χοντρό ξύλο). Σε συναρμολογούμενα γραφειάκια για Η/Υ (αυτά των 20-25 ευρώ) μάλλον δεν θα μπορεί να σφιχτεί σωστά και θα ψιλοπαίζει. Σε γενικές γραμμές πολύ συμφέρουσα αγορά.
skiabox Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Παιδια πως μπορω να ξερω αν κανει για την δικια μου οθονη?Εχω μια Dell 17ara (E171FP).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.