spor_os Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Θα ήθελα τα φώτα σας πάνω στα προγράμματα συμπίεσης. Έχω μία εργασία και θέλω να βρώ τα διαθέσιμα στην αγορά προγράμματα συμπίεσης. Γνωρίζω τα WinZip, WinRar και WinAce. Γνωρίζετε κάποιο άλλο; Ποίο κατά τη γνώμη σας είναι καλύτερο; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
billpeppas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Windows Commander PKzip Πάρε και μια λίστα: http://www.download.com/File-Compression/3150-2250_4-0.html?tag=dir
spor_os Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Φίλε billpeppas σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
panxris Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 κατα τη γνωμη μου το WinACE ειναι το καλυτερο και αυτο χρησιμοποιιω αποκλειστικα εδω και χρονια....
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 exw dokimasei ta panta... i simpiesi ace den tha elega oti einai apo tis kalyteres. tis kalyteres sympieseis tis petyxainw se rar, zip, cab. analoga to arxeio. xrisimopoiise to teleftaio winrar se syndiasmo me power archiver. egw afta exw
billpeppas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Κάθε τύπος συμπίεσης αποδίδει καλύτερα σε κάτι συγκεκριμένο , και χάλια εώς και καθόλου σε κάποια άλλα. Π.χ. αν πάτε να συμπιέσετε VOB [ Ripped MPEG-2 a/v from DVD ] με το WinZIP ή το WinRAR ] , θα κερδίσετε το πολύ 150MB. Αλλά αν συμπιέσετε με το WinRAR ή το WinZIP ένα αρχείο Word με πολλές σελίδες κειμένου , τότε έχετε πολύ καλή συμπίεση. Μπορείς ακόμα και αρχείο Word 10MB να γίνει 1MB [ και λιγότερο ].
panxris Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Τα αρχεια doc μειωνονται δραστικα σε μεγεθος και αν μετατραπουν σε pdf υποψιν....... Οσο για το WinRAR ποτε δε μου δωσε καλυτερη συμπιεση απ το WinACE το οποιο κανει και rar αρχεια (εννοειται maximum compression και 4k dictionary και solid archives)
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 mporeite na dokimasete kai ena arketa unstable prog, to winuha to opoio xrisimopoiei megalo dictionary kai katafernei kalyteres sybieseis se arxeia .uha http://www.klaimsoft.com/winuha/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.