insomniac_new Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Ρε παιδιά έχω κολλήσει περνάω το πρώτο game με το σπερματοζώαριο me thn gkomena kai meta χορεύω και το περνάω και αυτό μετα τι πρέπει να κάνω? καπου διάβασα σε ενα faq oti πρεπει να πάω στο Mixes Drink Station αλλά δεν ξέρω που είναι αυτό μπορεί να βοιθήσει κανείς;
xavier Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 sto dwmatio me thn gomena, sto trapezi sto vathos...
insomniac_new Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 pou akrivws den vlepw?h gomena einai h Sally Mae konta sto kasetofwno les?h pisw apo autous tous 3 pou milane?
insomniac_new Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 βοηθήστε ρε παιδιάααααααααααααα
Isis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 νομιζω ειναι πισω απο εκεινους τους τρεις, οπου πρεπει να φτιαξεις ενα κοκτεϊλ της κακιας ωρας! τι ειχε η υπογραφη του?
insomniac_new Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δεν έχει τίποτα πίσω από αυτους.Απλά έχει ενα τραπέζι που δεν υπάρχει τίποτα πανω Μηπως επειδή είναι demo δεν σε αφήνει να προχωρήσεις παρακατω? μην κανετε σχόλια για την υπογραφη μου please γιατι καποιος moderator τα πήρε και μου την έσβησε
Isis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 ενω αυτη που εβαλες δεν θα την σβησει? χορεψες μαζι της? παιξατε ενα παιχνιδι με κατι νομισματα?
prokopis83 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 nick[']ego pali kollisa me thn ypografh sou :) me too :p
insomniac_new Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 ενω αυτη που εβαλες δεν θα την σβησει? χορεψες μαζι της? παιξατε ενα παιχνιδι με κατι νομισματα? νομίζω οτι είναι λιγότερο αποκαλυπτική από την προηγούμενη -η προηγουμενη είχε και ζαρτιέρες έχω και χωρίς την μπλούζα αλλα είπα να μην το παραχ@σω Χόρεψα μαζί της αλλά μετα δεν γίνεται τιποτα
-nick- Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 lol ... kala tora gamise to to larry, sketh ierosylia to paixnidi... oute o Al Lowe, o pateras toy larry, symmeteixe, oyte kan adventure einai.
insomniac_new Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 πράγματι ψιλοπ@π@ρι@ μου φαίνεται ...
ifrit Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 nick[']ego pali kollisa me thn ypografh sou :) rotfl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.