Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ad-aware SE

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εβαλα στο pc ενος φιλου και βρηκε μονο...................469 critical objects.Τα επελεξα ολα και διαλεξα να τα σβησει.Αρχιζει αλλα κολαει χωρις να ολοκληρωσει τη διαγραφη...Τι μπορω να κανω ??? Ευχαριστω. :D :D

Δημοσ.
gia dokimase na ta sviseis px misa misa.o skliros tou filou sou einai se partitions?

Οκ Θα δοκιμασω αυριο.Πρεπει να τα κλικαρω ενα ενα για να διαλεξω τα μισα που ειναι ...μολις 275 ???? Ναι εχει αλλα δυο partition.Ευχαριστω. :D :D

Δημοσ.
nai re gamoto.auto me to klikarisma einai trelo spasimo.gia ta partitions se rotao giati kai go pou exo 2 otan pao na kano search for ads kai klikaro kai ta 2 mazi kollaei kai den scanarei.

Εγω με 4 partition στο δισκο και δυο δισκους (με αλλα 3 ο δευτερος) δεν εχω τετοιο προβλημα...

Δημοσ.

Ρε παιδες μια βοηθεια το καινουργιο ad aware pro se edition μου βγαζει ενα dll συγκεκριμενα το bridge.dll σαν malware και μου το διαγραφει, ομως στην επανεκινηση τα windows εντοπιζουν προβλημα και μου λενε οτι λειπει αυτο το αρχειο και σαν αποτελεσμα η συσκευη δεν θα λειτουργησει τωρα ποια συσκευη ειναι αυτη μην με ρωτατε :D Το συγκεκριμενο αρχειο ειναι μεσα στον φακελο system 32 των windows αναγκαστικα λοιπον το εκανα ignore για το επομενο σκαναρισμα.

Υπαρχει καποιος κινδυνος για μενα σε περιπτωση που ειναι malware υποψιν οι καταχωρησεις με αναλογη ονομασια εχουν διαγραφει απο την registry μα τι κουλαμαρα ειναι αυτη ?? :D :D

Δημοσ.

Μia διευκρινηση το ακριβες μυνημα ειναι παρουσιαστηκε σφαλμα κατα την φορτωση του bridge.dll δεν ειναι δυνατον να βρεθει η καθορισμενη μοναδα και αποφασισα να το βγαλω γιατι μου το βγαλε και το norton σαν risk

Αυτο το μυνηματακι ομως γιατι βγαινει? Τι πρεπει να κανω για να μην ξαναβγει?

Δημοσ.
Το εβαλα στο pc ενος φιλου και βρηκε μονο...................469 critical objects.Τα επελεξα ολα και διαλεξα να τα σβησει.Αρχιζει αλλα κολαει χωρις να ολοκληρωσει τη διαγραφη...Τι μπορω να κανω ??? Ευχαριστω. :D :D

Πιθανόν τα περισσότερα να ήταν cookies. Γι'αυτό καλό είναι πριν ξεκινήσουμε ένα σκανάρισμα, να σβήνουμε (ή να κρύβουμε) τα cookies.

Επίσης, κάποια από αυτά τα "critical objects" ενδέχεται να είναι favorites τού Internet Explorer, αρχεία εφαρμογών (ακίνδυνα) και γενικά οτιδήποτε άλλο δεν αρέσει για κάποιο λόγο στο πρόγραμμα, οπότε μην επιτρέπεις ποτέ στο εκάστοτε πρόγραμμα να σβήνει ό,τι θέλει, χωρίς πρώτα να τσκάρεις ο ίδιος ένα-ένα τα αντικείμενα που πρόκειται να σβηστούν...

8) 8) 8)

Δημοσ.

nomizo pos den einai etsi me ta critical objects pou les.meta to scanarisma sou vgazei prota ta spyware,data miners klp,ta svineis kai meta sou vgazei ton katalogo me tis mru lists.autes den prepei na svistoun.

Δημοσ.

Κανε scan σε safe mode.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...