pseira Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Οπότε το πιο σωστό θα ήταν να εκφέρουν γνώμες όσοι έχουν δουλέψει και με τα 2. Το θέμα όμως είναι πως δε μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα... Εγώ το PC μου, δεν το αλλάζω πάντως με οποιαδήποτε κονσόλα.. Έχω παίξει και PS2 και XBOX και δε μπορώ να πω οτι με κράτησαν...Επίσης το ίδιο παιχνίδι σε PC και σε κονσολα συνήθως δεν έχει καμία σχέση από άποψη γραφικών.. Τέλος να μην ξεχάσουμε και τα MODS που για τις κονσόλες, απλώς δεν υπάρχουν.. Δηλαδή πες τελειώνεις το GTA:San andreas....Μετά; το ξαναπαίζεις; Αντε και 3η φορά...Μετά;; Στο PC όταν τελειώνεις το single player δε σημαίνει αυτόματα πως πια το παιχνίδι είναι άχρηστο. Βλέπε για παράδειγμα το Max Payne με τα άπειρα modifications + total conversions... Όπως βλέπεις η σύγκριση είναι αδύνατη..
netcrawler Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Λοιπόν κοιτάξτε να δείτε εγώ π.χ είμαι υπέρμαχος της τεχνολογικής υπεροχής που έχουν τα pc και φέτος αγόρασα μιά κονσόλα ε τι να σας πώ οτι είμουν πολύ κάφρος που τόσα χρόνια τις κατηγορούσα??? Το γέλιο και ο χαβαλές που γίνεται με μία κονσόλα στο σαλόνι σου με τα φιλαράκια δεν μπορεί να στο προσφέρει κανένα pc στο άμοιρο γραφείο σου.. Βρε παιδιά μιλάμε για 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα και δέν νομίζω οτι υπάρχει έδαφος για συγκρίσεις
Slay Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Opoios den exei paijei se PS2 kai bebaia den mporei na ekferei gnomh, opos epishs atoph einai h sygkrish PS2 PC genika , ti paei na pei genika se synolo leitoyrgion? to ps2 einai paixnidomhxanh to PC einai ypologisths, an einai etsi na kanoyme kai kamia sygkrish tostieras Vs psygeio. Kai epishs mhn menete na blepete kontofalma ta xarakthristika, kai ti na to kano ego otan h super duper karta gia PC bgazei X ekatommyria polygona, otan ta paixnidia einai synexos ta idia kai ta idia, h protypia kai to gameplay kanei ena kalo paixnidi kai oxi o arithmos ton polygonon sthn othonh , kai ta kala paixnidia kanoyn thn kalh platforma, pos ejhgeitai allios to gegonos oti paroti to Xbox exei kalytero hardware apo to PS2 , exei mono to 1/6 ths bashs toy ps2?
deathlok Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 einai anomoia pragmata kai apeftinonte kai se diaforetiko koino kai apo apospi leitourgion kai xrimaton(to ps2 einai pia pamftino)
cyber_master Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 PC δαγκωτό, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.
Slay Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Sobarh syzhthsh ginetai mono me antalagh epixeirhmaton, oxi mayro ego, aspro esy , k.o.k. kai kamia kritikh sto ti grafei o allos, ayto den einai koybenta.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 "ti einai kalytero mia ferrari i ena autobianci?" o titlos tou post tha borouse na einai kai o idios. den sygkrinontai re paidia.... kai ps2 exo kai xbox kai PC. An tora theleis toso poly ti sygkrisi, ena ps2 exei 160 stin xeiroteri, ena sobaro PC exei kamia 800ara aneta. Ta syberasmata dika sas.
mentzik Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Πιστέυω οτι τα πράγματα είναι απλά. Aν αναζητάς μια παιχνιδομηχανή υψηλών δυνατοτήτων σε χαμηλό κόστος (πχ. 80E στο Carefour PS2) τότε η κονσόλα είναι μονόδρομος. Για να φτάξεις ένα PC που να αναγωνίζεται σε ταχύτητα οποιαδήποτε παιχνιδομηχανή ξεκινάς ήδη απο μια κάρτα γραφικών που στοιχίζει κατ' ελάχιστο 200Ε. Apo την άλλη ούτε προγραμματισμό μπορείς να κάνεις στην κονσόλα, ούτε να μπείς στο internet να ενημερωθείς να κάνεις chat να στείλεις mail..., ούτε να αντιγράψεις (γενικώς και αορίστος) , ούτε να επεκτέινεις τις δυνατότητες με ο΄τι κάρτα μπορεί να βάλει το μυαλό σου, ούτε να επεξεργαστέις video και ήχο , ούτε ουτε ούτε... Και όσον αφορά τα παιχνίδια , δεν παίζονται όλα τα παιχνίδια με Joystick, Υπάρχουν αυτά που παίζουν με mouse και πληκτρολόγιο. Επιλέγεις λοιπόν ανάλογα με τις ανάγκες σου και τα "σκάς" ανάλογα.
Slay Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 To opoio thema tha htan gia sygkrish MONO gia ta paixnidia afoy den yparxei kapoios allos tomeas poy na sygkrinontai.
whiteman7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 eleos me to topic...aderfe kane ena search na lyseis oles sou tis apories....200 threads exoun anoixtei
Spear_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Καθαρά από πλευράς επιδόσεων και αν δεν λάβουμε υπ'οψιν το χρηματικό, υπερτερεί το PC... Σκας πέντε χιλιάρικα και φτιάχνεις το σούπερ ντούπερ μηχάνημα που δεν το πιάνουν δέκα PS2... Βάσει χρήματος (και πάλι από πλευράς επιδόσεων) υπερτερεί το PS2. Σκέψου τι PC θα πάρεις με τα 150 έουρος (τόσο δεν έχει;? ) που έχει το PS2... Από πλευράς παιχνιδιών όμως, σύγκριση δεν μπορεί να υπάρξει... Πχ εγώ που θέλω να παίξω ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Gta San Andreas, ακόμα κι αν έχω όλα τα απιθανικομύρια του κόσμου, να πάρω PC να το κάνω τι; Άρα είναι στην ευχέρεια του καθενός να επιλέξει τι χρειάζεται... (Εγώ πάντως προτιμώ το Altix της SGI... Δεν ξέρω, μ' έχει βολέψει!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.