Anduril Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Νομιζω πως η Motherboard μου καθως και οσες εχουν nforce2 εχουν agp/pci lock.Τωρα οσον αφορα τη northbridge...λες?Και πως να το βαλω το ανεμιστηρακι τωρα εκει?Τοσο πολυ την επιρρεαζει?Κατι αλλο:το fsb spread sectrum στο bios μου ειναι στο 50% νομιζω η 0.5% δεν θυμαμαι ακριβως τωρα ενα απο τα δυο γινεται νομιζω.Καποτε ηταν disabled,πατησα load setup defaults και μου το βγαζει ετσι.Θα επρεπε?
Anduril Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Ρε σεις σαν πολυ ακριβη να βγαινει ομως η 1024αρα ram μηπως 512 ειναι αρκετα?(οτι θα παρω τελικα DDR400 θα παρω ελιξε απλα μηπως δεν αξιζει να δωσω και 100? παραπανω?)Μιλαω παντα για 2 dimmακια ετσι?
billpeppas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 tetix , αν μπείς στο site της Corsair [ http://www.corsairmemory.com ] , κάπου έχει ένα άρθρο που εξηγεί τα πάντα γύρω από τις μνήμες. Anduril , δώσε τις μνήμες που έχεις τώρα και πάρε ένα set 1GB [ 2x512MB ].
Anduril Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 tetix ' date=' αν μπείς στο site της Corsair [ http://www.corsairmemory.com '] , κάπου έχει ένα άρθρο που εξηγεί τα πάντα γύρω από τις μνήμες. Anduril , δώσε τις μνήμες που έχεις τώρα και πάρε ένα set 1GB [ 2x512MB ]. Μαλλον αυτο θα κανω και μαλιστα λεω να παρω αυτες της corsair xms twinx 3200
yositosi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Από ότι γνωρίζω το spread spectrum έχει να κάνει με τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες RMI που βγάζουν οι Pci. Στην πράξη είναι η επιλογή απενεργοποίησης εντελώς των ανενεργών/άδειων pci slots. Η μόνη επίδραση είναι σε περιπτώσεις όπου παρατηρούνται χαζά με το σκληρό δίσκο....
billpeppas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Το Spread Spectrum έχε το disabled. Ιδιαίτερα αν προβείς σε Overclocking.
Anduril Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Το οτι θα ανεβασω το fsb και χαμηλωσω τον πολλαπλασιαστη θεωρειται overclocking?Δεν νομιζω ε?Αφου παλι θα δουλευει στην ιδια συχνοτητα...Οσο για την northbridge που αναφερθηκε προηγουμενως η motherboard λεει οτι υποστηριζει μεχρι και 400 fsb οποτε δεν νομιζω οτι θα ζοριζεται.Τελικα το dualddr γινεται μονο με τις DDR400 ε?Εγω τοσο καιρο νομιζα οτι οι 333αρες μου δουλευουν σε Dual... :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.