Προς το περιεχόμενο

Need for Speed Underground 2 απορία.

Kalavrezos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και καλη χρονια.Ειμαι στο 47% και στον χαρτη δεν εχει ουτε καποιο event αλλα ουτε γρηγορους για κοντρα.Ετσι δεν ξερω τι να κανω.Καμια ιδεα;Στο PS2 το παιζω

Δημοσ.

prepei na anezaseis ta "asterakia" tou amaksiou sou. Vazodas profilaxtires, aerotomes, fota, neon, goufer klp.. kai genika oti tou anezazei auta. Ama ta eisai sigouros oti ta exeis kanei ola auta chackare na deis an exeis vrei to bodushop kai sto car speciality shop se kapoia polh pou exeis kseklidosei. an den ta exeis vrei, vres ta oste na sou kseklidosoun kai alles anava8miseis. auta. ;)

Δημοσ.

Κάτι έχει μείνει να κάνεις από τις πίστες που δε φαίνονται στο χάρτη. Πάτα το "τ" όσο είσαι στην πόλη και μετά το βελάκι δεξιά. Θα σου πει τι ποσοστό της πόλης έχεις ολοκληρώσει και από κάτω ποια events σου μένουν. Μετά απλά ψάξε καλύτερα στην πόλη. Μπορείς να κάνεις και τη δοκιμή μέσα από το γκαράζ μήπως περνώντας καμιά πίστα προχωρήσεις.

Δημοσ.

file einai aplo to thema. opos eisai mesa stin poli mpaineis garage kai apo kei exei kapoia epilogi(den ti thymamai tora) pou sou vgazei oooolous tous agones me endeiksi "completed" i "not completed". stous defterous patas enter kai se rotaei ama thes na trekseis to event. e, tou les nai kai etsi proxoraei to %. prosexe mono ena pragma: molis se valei ston agona kai ksekiniseis, afou dianyseis 20-30m KANE OPOSDIPOTE RESTART giati allios nai men sou anevazei progress alla de sou dinei ta fraga. ;)

Δημοσ.

Κατ'αρχήν restart μπορεί να κάνει και αρχή-αρχή της πίστας, δεν είναι ανάγκη να κάνει τόσα πολλά μέτρα :D

Επίσης, ανακάλυψα (δεν ξέρω αν είμαι ο πρώτος) ότι μπορείς να ξανατρέξεις κάτι γελοιες πίστες του μίσου λεπτού (drag) στο level 4 και να παίρνεις 3 κ 4000 συνέχεια

P.S. World Map λέγεται αυτό που θες :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...