MadSurfer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Alli mia psifo gia LG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Eizo fisika!!5xronia eggiisi me 1 pixel made in japan kai polla alla!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyramas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 paidia LG logw eggyhshs..alla to 12ms 3erete pws den einai pragmatiko :wink: enhmerwtika exw 1730S apo kalokairi 400 euro.. tote den yphrxe h 1915S poy 8a thn xtypaga epi topoy Εντάξει καμιά εταιρία δεν βάζει πραγματικά specs. Λέμε τώρα. Αλλά στα παιχνίδια ghosting δεν έχω δεί. Για τα λεφτά της αξίζει. Για παραπάνω δυνατότητες άμα χώσεις φράγκα..... Ισχύει πάντα ο κανόνας : Οτι πληρώσεις..παίρνεις !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Για να διαφοροποιηθώ από τους παραπάνω (άσχετα που στην κατηγορία των 17' και γύρω στα 300? και εγώ την LG θα έβλεπα) Dell 2005 FPW 20" Wide Aspect (1680 x 1050), 12ms γύρω στα 650? τελική. gamw tis o8ones ena filaraki apoe dw.. o vegos aythn exei..(apla oxi thn wide ) kolasmenh..eisai omws sigoyros oti einai 12ms?? enhmerwtika..Dell+LG exoyn ta idia panels..pali apo ta legomena toy filtatoy vegou.. ayta... alla einai gamw tis o8ones apla milame gia pio f8hnes @kyramas pragmati ghosting de 8a deis..einai arketa kales :wink: oyte egw exw parathrhsei kati..mono sta windows 8a deis ghosting..kane grhgoro dragging enos para8yroy :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyramas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 @S1lv3RSurf3R Ναι στο scrolling/dragging έχει μερικά φαντασματάκια. Αλλά δεν με χαλάει καθόλου !!! Αλλωστε ήξερα όταν έδινα την CRT τι θα αντιμετωπίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freakystyley Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Και εγω ειμαι αναμεσα σε lg 1730 και lg1915s... Το μονο που με απασχολει ειναι πως και οι δυο εχουν αναλυση 1280x1024.. Στην 17αρα θα ειναι μια χαρα... Αλλα στην 19αρα δεν θα ειναι λιγο χοντροκομμενα?? οι κατοχοι ας μας ενημερωσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Ναι πραγματι Dell+LG εχουν τα ιδια πανελ και απο ο,τι ξερω ειναι 25αρια, αλλα τα πανελ S-IPS συμπεριφερονται πολυ καλυτερα απο το PVA κι ας εχουν τον ιδιο χρονο αποκρισης. Το θεμα ειναι να μας ελεγες γιατι ακριβως χρηση θες την οθονη. Αν ειναι για games, τοτε ειναι μια χαρα οι ΤΝ που σου ειπαν τα παιδια, αφου το κυριο μελημα σου ειναι ο χρονος αποκρισης. Αν ομως σε ενδιαφερουν πιο πολυ τα films και office use, τοτε καλυτερα μια PVA ή S-IPS (καλυτερα χρωματα, γωνια θεασης, οχι προβληματα στα DVD κτλ). Γενικα καλυτερη ποιοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyramas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Τι εννοείς χοντροκομμένα ? Πες από τι θες screenshot να ανεβάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Και εγω ειμαι αναμεσα σε lg 1730 και lg1915s... Το μονο που με απασχολει ειναι πως και οι δυο εχουν αναλυση 1280x1024.. Στην 17αρα θα ειναι μια χαρα... Αλλα στην 19αρα δεν θα ειναι λιγο χοντροκομμενα?? οι κατοχοι ας μας ενημερωσουν... Δεν ειναι χοντροκομμενα ουτε φαινονται pixels. Γιατι δεν πας σε ενα μαγαζι να δεις μια οποιαδηποτε 19αρα; Θα βοηθουσε να εχεις προσωπικη αποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kerk Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Kαι εγώ θα σε προέτρεπα για Lg αν μιλάμε για γενική χρήση και όχι για κάτι πιο εξεζητημένο(και παράλληλα ακριβό). Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 apo xontrokommena oxi..8a eisai teleia.. apla 8a einai ola mikra sto desktop exw balei megales grammatoseires+big icons gia na blepw..grafw kai apo 50cm peripoy apostash (ama eisai araxtos ftaneis ta 50cm ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blk Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Καιγω Lg προτείνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiger19 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 kai ego apo tote pou eida tin sigkekrimeni 19ara LG sto e-shop tin eroteutika kai meta apo auta pou diavasa nomizo prepei na tin pareis me kleista ta matia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkarab Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Και εγω ειμαι αναμεσα σε lg 1730 και lg1915s... Το μονο που με απασχολει ειναι πως και οι δυο εχουν αναλυση 1280x1024.. Στην 17αρα θα ειναι μια χαρα... Αλλα στην 19αρα δεν θα ειναι λιγο χοντροκομμενα?? οι κατοχοι ας μας ενημερωσουν... Ego pisteuo oti dwn einai xontrokommena,apla einai arketa megala oste na einai xekourasti i poluori anagnosi keimenwn.Mallon stin 17ara tha einai ligo mikra kai kourastika. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.