marten91 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Καλημέρα, Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με τους υπολογιστές, ωστόσο δεν έχω ασχοληθεί πολύ για την ενημέρωσή μου γύρω από τις οθόνες ΤFT που κυκλοφορούν. Τώρα προέκυψε να αγοράσω μία οθόνη ΤFT και βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Διάβασα Reviews στο διαδύκτιο αλλά και σε περιοδικά τα οποία προτείνουν πολλές οθόνες. Έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω πια να διαλέξω. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε και εσείς; Ποιες μάρκες προτείνετε; και αν γίνεται , πιο μοντέλο; :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavaliotis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Χωρις να μας πεις ποσα λεφτα διατιθεσαι να δωσεις, δεν γινεται δουλεια... Ψαξε εδω στο φορουμ, εχουμε αναφερθει εκατομμυρια φορες σε οθονες, παρε μια ιδεα και μετα ρωτα κατι πιο σχετικο ή τουλαχιστον ποσα λεφτα δινεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marten91 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 350€ . Έχω ακούσει ότι καλές είναι οι Lg kai Ειzo. Eσεί ποια προτείνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasiliosa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 LG 1730s na pareis se silver xrwmataki.... tsita einai kai exei kai 0pixel eggyhsh! (egw ayth tha parw ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profitis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Aυτη η οθόνη μου έρχεται την Δευτέρα...!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 oi Lg exoun 0 pixel eggyhsh?giati ego ksero oti mono oi samsung exoun.vasiliosa apo pou tha thn agoraseis?h timh ths kserete pano pou akrivos pezei? vlepete pezo kai ego se fash gia na agoraso tft Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marten91 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 310€ LG 1730S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 malista apo pou thn perneis den mas eipes,kai pos ksereis oti exoun 0pixel eggyhsh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavaliotis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Ολες οι LG εχουν 0 Pixel εγγυηση (αλλωστε η LG ειναι που καθιερωσε αυτη την τακτικη!) και απλα απο 1/1/2005 μπηκε στο παιχνιδι και η Samsung αλλα μονο για τους πρωτους 6 μηνες απο την αγορα της οθονης... Λογικα το παιδι απο http://www.e-shop.gr θα την παρει μιας και αναφερθηκε σε αλλο τοπικ η εν λογω οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doc1000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Γνώμη μου είναι να μην πάρεις 17άρα, αλλά 19άρα. Το ξέρω ότι έχει κάποια διαφορά σε χρήματα αλλά δούλεψα και σε 17άρα και πραματικά έχει μέγαλη διαφορά σε άισθηση από τη 19άρα. Άλλωστε την οθόνη δεν την αλλάζεις κάθε μέρα. Κάνε οικονομία και όταν μπορεσεις πάρε 19αρα. Ακόμα και την πιο φθηνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasdirtt Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Εγώ παιδιά πήρα την 1730S και είναι super η 19αρες μου φάνηκαν υπερβολικές..πάντως στα λεφτά της δεν παίζεται η LG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.