Προς το περιεχόμενο

Λουκουμάδες με μέλι

TheBoyFromSalina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καντε μια χαρη στον εαυτο σας και μην πατε να δειτε αυτην την ταινια. Εγω την πατησα επειδη με τραβηξανε. Λεω, ε, καλη θαναι, ο Οργασμος ειχε λιγο χαβαλε, αντε! ....

Ελεος, κυρα Μαλεα, που κολλας τη λεξη "σουρεαλιστικη" στην "κωμωδια" πουφτιαξες και νομιζεις οτι θα δικαιολογηθουν ολες οι μπαρουφες σου.

Η ταινια ειναι τραβηγμενη οσο δεν παει, επαναλαμβανομενη και βαρετη απο ενα σημειο και περα. Πρωτη φορα σκεφτηκα να φυγω στη μεση ταινιας (μετα απο τη Θηλυκη εταιρεια).

Καποιοι λιγο πιο περα στο σινεμα ειχαν ξεκαρδιστει. Ενταξει, θα σου φυγει ενα γελακι του δευτερολεπτου σε καποιες σκηνες αλλα δεν ειναι ο,τι πιο κωμικο εχω δει.

Κριμα, γιατι ολοι οι ηθοποιοι ειναι αξιολογοι.

Δημοσ.

Δεν την έχω δει αυτήν την ταινία, ούτε σκόπευα...

Αλλά η 'Θηλυκή Εταιρία' όντως δεν μου άρεσε και μένα...

Μόνο μια ατάκα ήταν που άξιζε... :lol:

cris_rollinonfloor.gif cris_rollinonfloor.gif cris_rollinonfloor.gif

Btw... Ο τίτλος του topic μου θύμισε ένα παλιό θέμα του theobabis (αν δεν με απατά η γερασμένη μνήμη μου...) στο mplampla... 'Φράουλες με ρούμι'. :mrgreen:

Δημοσ.

Είχα δει το trailer και δεν υπήρχε καμία περίπτωση να πάω να το δω, ακόμα και αν με τραβάει όλη η παρέα. Την τελευταία φορά που τους έκανα τη χάρη, είδα το κλάμα που βγήκε από τον παράδεισο και με το ζόρι κρατιόμουν να μη βγω κι εγώ από την αίθουσα. Δεν την ξαναπατάω έτσι με Ελληνική ταινία.

btw, εκτός από τον "Οργασμό της αγελάδας" που όντως ήταν αρκετά καλή ταινία (γιά τα Ελληνικά δεδομένα της εποχής), η κυρία Μαλέα έχει κάνει άλλες δύο ταινίες, στο ίδιο ακριβώς στυλ, που ήταν και οι δύο απαράδεκτες.

Δημοσ.

Εχω δει την απογοητευτικη "Διακριτικη γοητεια των αρσενικων", αλλα ανεφερα τον Οργασμο γιατι καπου διαβασα οτι μοιαζει με τους Λουκουμαδες. Bollocks.

Αλλά η 'Θηλυκή Εταιρία' όντως δεν μου άρεσε και μένα...

Μόνο μια ατάκα ήταν που άξιζε... :lol:

Eβριμποντυ κλπ...? :lol:

Δημοσ.

Είστε με τα καλά σας?!

H θυληκή εταιρία ηταν απο τις καλύτερες κωμωδίες που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια

Δηλαδή εσεις με ποιες γελασατε?

Δημοσ.

εγω διαφωνω.......εριξα τρελο γελιο προχτες που πηγα και την ειδα.

και γενικα στην αιθουσα δεν διεκρινα κλιμα απογοητευσης...

και θα συμφωνησω και με τον psilos2000........η θυληκη ηταν πολυ καλη ταινια :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
gelasame afantasta me to EFAPAX

8oD

krima kai nomiza oti tha htan kalh komodia

8o(

Εγώ πάλι θεωρώ ότι η ταινία αυτή έχασε από την επιλογή του πρωταγωνιστή που δεν κόλλαγε με τίποτα στο στύλ του συνταξιούχου σκουπιδιάρη...

Δημοσ.

8a symfwnhsw me ton azmodeus oti to efapax eixe poly gelio kai gia mena proswpika htan makran h kalyterh ellhnikh tainia pou exw dei.

2 filoi, 8ylhkh etairia, stakaman, to klama bghke apo ton paradeiso, safe sex htan oles h mia xeiroterh apo thn allh....eklega ta lefta mou....

Δημοσ.

Μια ψηφος για το Εφαπαξ και απο εμενα. Ο Φιλιππιδης ηταν απαιχτος, η ταινια μου αρεσε οσο καμμια αλλη και την αγορασα ακομα και σε Dvd. Μακραν η καλυτερη ελληνικη ταινια που εχω δει μαζι με το "Τελος Εποχης"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...