Προς το περιεχόμενο

DVD Shrink

mazout

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και άλλο ένα δισκάκι απο τα FRIENDS (που είναι 2,5 GB)! 'Εχεις δίκιο Crow!

Τα φιλαράκια δεν χρειάζονται DVD Shrink! Μήπως το χρησιμοποιείτε εσείς για να βάλετε το 1 dvd διπλής όψεως (4.7 x 2) σε 1 dvd μονής (4.7 gb)?

(καλή ιδέα είναι αν γίνεται γιατί έχω 500 dvd με φιλαράκια που λέει ο λόγος)

Έγω έχω athlon XP στα 2.0 Ghz χωρίς o/c κτλ... και για "ταινίες" :lol: ~6gb παίρνει περίπου 25 λεπτά με μνήμη 512 (266 όμως :( )

Σημείωση: Εννοείται ότι βγάζω τα παραπανήσια audio...

Δημοσ.

Εμένα με 3.0 Ghz HT και 1Gb RAM 10-20 λεπτά. Μόνο για encoding. Τα 20 λεπτά αναφέρονται σε γεμάτα DL δισκάκια γυρώ στα 8 Gb. Επίσης μεγάλο ρόλο στους χρόνους παίζει και το πόσο σκισμένο είναι το DVD, τι γρατσουνιές έχει κλπ. Για παράδειγμα ένα καθαρό DVD 4.5 Gb κάνει 10 λεπτά και λιγότερο ενώ το ίδιο γρατσουνισμένο 15+ λεπτά.

Δημοσ.

Κανείς δεν ανέφερε το αν στις επιλογές έχετε τσεκάρει το "Deep analysis".

Με αυτήν την επιλογή αργεί περισσότερο.

Οι χρόνοι που αναφέρετε δεν είναι συγκρίσιμοι μεταξύ τους αφού δεν διευκρινίζετε αν έχετε αυτήν την επιλογή...

Δημοσ.

Μεγάλο ρόλο παίζει αν το DVD-ROM είναι στον ίδιο IDE δίαυλο με το σκληρό σου δίσκο, οπότε και είναι λογικό να αργεί. Αν τώρα είναι ενεργοποιημένο το DMA για το DVD και κάνεις απλό rip (χωρίς επανασυμπίεση), η μνήμη δεν παίζει σπουδαίο ρόλο. Δοκίμασε να ριπάρεις μία ταινία χωρίς συμπίεση. Αν ο χρόνος είναι πάλι μεγάλος, μπορεί το drive σου είτε να είναι σε PIO mode, είτε να περιορίζεται λόγω προδιαγραφών το DVD-video maximum bitrate (π.χ. Sony DRU 510A), είτε το DVD-ROM να είναι στον ίδιο IDE δίαυλο με το σκληρό σου δίσκο, οπότε και είναι λογική η καθυστέρηση.

Δημοσ.

Analoga me to pososto sympiesis = mege8os tainias & tis parametrous pou vazeis (sharp, max sharp klp). An 1 tainia einai peripou 5Gb = 90% sympiesi xoris "deep analysis" & "sharp", mporei na parei & 7 lepta peripou. Ennoeitai oti den kaneis shrink "on the fly" apo diskaki. Oi pio "tyxeroi" einai aftoi pou exoun P4/HT...

Δημοσ.

Παιδιά για να φτάνουμε το 100% της ποιότητας dvd η βάζουμε μόνο την ταινία και μια επιλογή ήχου και κόβουμε απο την αρχή και το τέλος τα γράμματα(σκηνοθέτης ηθοποιοι κτλ)Και έτσι τελειώνει γρήγορα :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...